A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Соціальний захист населення

До міжнародного Дня людей з інвалідністю

Щороку 3 грудня українське суспільство разом з усією світовою спільнотою відзначає Міжнародний день людей з інвалідністю, який проголошено Генеральною Асамблеєю ООН у 1992 році. Відзначення цієї дати спрямоване на посилення уваги до проблем людей з обмеженими фізичними можливостями, захисту їх гідності, прав і благополуччя. Цей день є нагадуванням людству про його обов`язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства. Це справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов'язок перед тими, хто потребує захисту та підтримки у цей непростий час.

14:27:54 03.12.2021

Засідання комісії з питань захисту прав дитини Окнянської селищної ради

Відповідно до плану роботи Окнянської селищної ради 12 травня 2021 року відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Окнянської селищної ради.  На порядку денному було розглянуто чотири питання:

14:16:54 12.05.2021

Привітання з Днем перемоги ветеранів

       76 років тому закінчилась найстрашніша в історії людства війна. Війна, за яку заплачена непомірна ціна й справжні масштаби якої до цього часу неможливо усвідомити. Мільйони українців робили все для наближення весни 1945 року: хтось віддав своє життя заради перемоги, інші - в тилу кували броню, збирали літаки, танки, снаряди для фронту. У повоєнний час створювали своїми руками все, що ми зараз маємо: будинки, школи, дитячі садки, дороги. Все це вони зробили заради нас, своїх дітей і онуків. І сьогодні ми відзначаємо вже 76 переможну весну.

15:32:47 09.05.2021

До Дня матері

        Кожну другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Шанобливе та поважне ставлення до матері, її високий авторитет у сім’ї і суспільстві за всіх часів були притаманні українському народу, а материнська любов була і залишається єдиною надійною, могутньою силою. Саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають нам впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

15:18:00 09.05.2021

До Дня пам'яті 35 роковини Чорнобильської катастрофи

35 років тому людство сколихнула трагічна звістка, що назавжди змінила світ. 26 квітня 1986 року сталася найбільша техногенна катастрофа – вибух реактора Чорнобильської атомної електростанції. Події цього дня стали однією з найбільших трагедій для людства. Вибух, який зруйнував життя тисячам людей і створив багатокілометрову зону відчуження, назавжди закарбувався в пам’яті не одного народу.

17:01:16 26.04.2021

Профілактичний рейд в селі Дем’янівка.

2 квітня 2021 року працівниками служб у справах дітей Окнянської селищної ради та Подільської районної державної адміністрації та працівниками Ставрівського старостату був проведений профілактичний рейд в селі Дем’янівка.

15:33:40 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних