A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Привітання з Днем перемоги ветеранів

Дата: 09.05.2021 15:32
Кількість переглядів: 355

       76 років тому закінчилась найстрашніша в історії людства війна. Війна, за яку заплачена непомірна ціна й справжні масштаби якої до цього часу неможливо усвідомити. Мільйони українців робили все для наближення весни 1945 року: хтось віддав своє життя заради перемоги, інші - в тилу кували броню, збирали літаки, танки, снаряди для фронту. У повоєнний час створювали своїми руками все, що ми зараз маємо: будинки, школи, дитячі садки, дороги. Все це вони зробили заради нас, своїх дітей і онуків. І сьогодні ми відзначаємо вже 76 переможну весну.

      З кожним роком живих свідків тієї страшної пори стає все менше. На сьогодні в Окнянській селищній раді залишилось всього два ветерани Другої світової війни.

      Сьогодні, 9 травня, до Дня пам’яті та примирення, голова Окнянської селищної ради Олег Бєлоус разом з іншими представниками громади відвідали ветеранів війни, щоб зігріти їх душі моральною та матеріальною підтримкою.

      Вітаючи ветеранів зі святом, для кожного знайшлося тепле слово вдячності за мужність, патріотизм та безмежну любов до Батьківщини.

      «Друга світова війна торкнулася кожної української родини, у всіх нас є історії, пов'язані з гіркотою втрат і поневірянь. Ви живі свідки війни, приклад мужності та героїзму для молодого покоління, зразок життєвої стійкості, сили духу й любові до рідної землі. Бажаю, щоб вас не турбували бойові рани, не щеміли серця тривожними спогадами, а сьогодення було мирним і безхмарним. Ми в неоплатному боргу перед вами, ветерани. Завойована старшим поколінням Перемога сьогодні надихає нас на нові звершення, зміцнює наш дух, допомагає долати труднощі та йти вперед», - наголосив селищний голова.

      З радістю зустрівши гостей, ветерани розповідали про свій бойовий шлях, про те, як доводилося виживати у часи воєнного лихоліття та повоєнні роки. Олег Сергійович поцікавився їх самопочуттям, запитав про проблеми та потреби. Зі свого боку ветерани висловлювали вдячність за увагу до них, міцно тиснули руку та дякували за те, що завжди вітають та пам’ятають про них. З нагоди свята Дня перемоги над нацизмом ветеранам були вручені квіти та продуктові набори.

      Окнянська селищна рада та її виконавчий комітет приєднується до привітань й бажають ветеранам Другої світової війни, які подарували нам щастя жити під мирним небом, родинної злагоди, міцного здоров’я, оптимізму та довголіття.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.