A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

НОВИНИ ВІДДІЛУ ЕКОНОМІКИ, АГРОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ ТА ІНВЕСТИЦІЙ

Робоча нарада по взаємодії податкової служби та виконкому селищної ради

15 червня 2021 року проведено робочу нараду за участю заступника голови селищної ради Ковтуна Євгенія Васильовича, начальника Окнянської ДПІ Перішкова Володимира Васильовича та начальника відділу економіки, агропромислового комплексу та інвестицій Тарас Наталі Павлівни в частині взаємодії податкової служби та виконкому селищної ради з питань нарахування  та сплати земельного податку, податку на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки, забезпечення надходжень планових показників податків, зборів та інших обов’язкових платежів до бюджету.

16:18:45 15.06.2021

Інформаційна довідка щодо державної підтримки тваринництва у 2021 році

Постановою Кабінету Міністрів України від 12.05.2021 року № 517 «Про внесення змін до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (далі –Порядок) визначено напрями державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції на 2021 рік. Порядком передбачено фінансування сільгосптоваровиробникам (юридичним особам та фізичним особам підприємцям), що утримують сільськогосподарських тварин:

11:17:50 31.05.2021

Засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Окнянської селищної ради

Сьогодні, 27 травня 2021 року, відбулося засідання комісії з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення Окнянської селищної ради під головуванням селищного голови Олега Бєлоуса.

16:07:59 27.05.2021

ОГОЛОШЕННЯ!

Відповідно до регіональної Програми розвитку агропромислового комплексу Одеської області на 2019- 2023 роки «Аграрна Одещина» буде надаватися часткова компенсація на безповоротній основі фізичним особам та фізичним особам підприємцям, у власності яких перебуває від трьох корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, у розмірі 60% від вартості установки індивідуального доїння (без урахування податку на додану вартість), зазначеної у платіжних документах, що підтверджують оплату через державний банк, але не більше 5000 гривень за одну установку індивідуального доїння.

11:16:08 19.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних