A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Інформаційний семінар із загальних питань зайнятості

Для громадян, які напередодні звернулись до центру зайнятості для пошуку роботи, 9 вересня в відділі сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ смт. Окни фахівець з питань зайнятості Шевельова Валентина провела інформаційний семінар із загальних питань зайнятості.

14:46:15 09.09.2021

Воїну-гідну працю!

   Ти пройшов/ла військову службу, повернувся/лася і розпочала свій соціальний проєкт, або цивільну кар’єру в певній сфері? Досягнув/ла успіху в цьому і тепер готовий/а підтримати своїх побратимів і посестр у професійному розвитку або реалізації власного соціального проєкту? 

10:21:14 20.08.2021

Співпраця з ОТГ

19 серпня 2021 року у відділі сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ відбулася робоча зустріч Окнянського селищного голови Олега Бєлоуса з заступником директора - начальником відділу сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ Галиною Кушнір.

16:44:51 19.08.2021

Інформаційний семінар для роботодавців

      11.08.2021 року проведено інформаційний семінар для роботодавців за  участю Добровольської Людмили Володимирівни, головного державного інспектора відділу з питань праці та заробітної плати головного управління Держпраці в Одеській області з метою роз'яснення деяких норм законодавства про працю, поняття легалізації господарської діяльності та інше. Добровольська Л.В. акцентувала увагу суб'єктів господарювання на здійсненні підприємницької діяльності за умови їх реєстрації у встановленому законом порядку, звернула увагу на необхідність виконання всіх передбачених чинним законодавством умов і вимог щодо отримання необхідних свідоцтв, ліцензій (дозволів), патентів та інших документів (в т.ч. й використання найманої праці) та відповіла на запитання, що цікавили запрошених.  

15:29:00 12.08.2021

Про організацію навчання дорослих в рамках проєкту «GIZ.Енергоефективність»

Між Державним центром зайнятості та Державною установою «Фонд енергоефективності» був підписаний Меморандум про співпрацю, метою якого є реалізація спільного проекту «GIZ.Енергоефективність».

13:17:19 05.08.2021

Робоча зустріч заступника директора Подільського МРЦЗ Кушнір Галини Анатоліївни з селищним головою Окнянської селищної ради Олегом Бєлоусом

В відділі сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ смт. Окни 19 травня 2021 року відбулася робоча зустріч заступника директора Подільського МРЦЗ Кушнір Галини Анатоліївни  з селищним головою Бєлоусом Олегом Сергійовичем.

11:26:49 21.05.2021

Інформаційний семінар для військовослужбовців та ветеранів АТО/ООС

   З метою повернення до трудової діяльності та соціальної адаптації військовослужбовців та учасників АТО/ООС 15 квітня 2021 року фахівець з питань зайнятості відділу сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ смт. Окни Валентина Шевельова провела семінар для військовослужбовців, які звільнені з військової служби, учасників бойових дій (ветеранів АТО (ООС). Під час заходу присутні були ознайомлені з правами та гарантіями щодо зайнятості, можливістю проходження професійного навчання, як на базі ОЦПТО ДСЗ так і за допомогою отримання ваучера на профнавчання. Наголосила про можливість отримати нові знання та навички на безкоштовних освітніх платформах.

11:23:14 27.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних