A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Дякуємо за співпрацю та вітаємо з Днем працівників сільського господарства України!

Дата: 18.11.2021 15:18
Кількість переглядів: 251

Відділ сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ активно співпрацює з багатьма сільськогосподарськими підприємствами нашої громади щодо укомплектування вільних робочих місць, організації професійного навчання, тимчасової зайнятості. Серед них: ТОВкнянський лан", СВК «Ставровський», ТОВ "Окнянський колос", ТОВ " Маяк", ПП "МАЄР - ДЕЛЬФС - АГРО", ТОВ «Ягорлик», СТОВ «МРІЯ», СФГ «Перлина «С»»,  ТОВ "Окнянська Правда", СФГ " Федосіївське", СФГ «Олеся», ПСП «Мир» з фермарськими господарствами: «Максим», «Белік», «Унтила»  та ін.

Фото без опису

Як результат, протягом січняжовтня 2021 року працевлаштовано майже 417 осіб у сфері сільського господарства за професіями: тракторист-машиніст сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва, підсобний робітник, робітник з комплексного обслуговування сільськогосподарського виробництва, обліковець, агроном, водій автотранспортних засобів, слюсар з ремонту сільськогосподарської техніки, кухар, електрик, що становить 63% від загальної кількості громадян, які знайшли роботу за допомогою відділу сприяння зайнятості Подільського МРЦЗ. Також для потреб сільськогосподарських підприємств проводилось навчання, підвищення кваліфікації та стажування 98 безробітних громадян, 50 осіб брали участь в тимчасових роботах, що надало їм можливість отримання подвійного матеріального забезпечення: заробітної плати і допомоги по безробіттю.

Ми висловлюємо вдячність роботодавцям, які в цей складний час продовжують працевлаштовувати безробітних, забезпечуючи гідні умови праці, що вкрай важливо в теперішній час, а також подякувати за самовіддану й невтомну працю їхнім працівникам та побажати всім міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України і нашої чарівної громади, добробуту та благополуччя. Хай вам добре нива засівається і за гарної погоди щедрий врожай вродить!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних