A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

Підтримка соціального підприємництва в умовах воєнного стану

Соціальне підприємництво на сьогодні може бути одним з інструментів для вирішення актуальних суспільних проблем. Соціальний бізнес покликаний стимулювати соціальні зміни і тому потребує уваги та допомоги держави. Так, у комплексній програмі розвитку малого та середнього підприємництва регіонів на 2021-2023 роки, одним із завдань є підтримка розвитку соціального підприємництва в Україні. Більш детальна довідкова інформація та рекомендації щодо здійснення соціального підприємництва представлені тут. та на Дія. Бізнес.  

14:07:23 13.04.2023

Робоча зустріч секретаря селищної ради Олени Артьомової з консультантом роботодавця Окнянського відділу Подільської філії Одеського ОЦЗ Наталією ВЕРГУН

Сьогодні під час зустрічі консультанта роботодавця Окнянського відділу Подільської філії Одеського ОЦЗ  Наталі ВЕРГУН із секретарем Окнянської селищної ради ОТГ Альоною АРТЬОМОВОЮ обговорювали перспективні напрямки співпраці, та необхідність популяризації сучасних можливостей, що пропонуються державою. Тісна взаємодія служби зайнятості та місцевої громади дозволяє популяризувати державні електронні ресурси та активні програми сприяння зайнятості населення:

15:51:14 12.04.2023

Як подати заявку на грант?

6 квітня запрошуємо представників бізнесу на 12-тий інформаційно-діалоговий майданчик "Допомога бізнесу в умовах війни: релокація та відновлення".

11:42:52 06.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.