A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Моя мрія здійснилася!

Дата: 30.03.2023 09:27
Кількість переглядів: 72

Одним із прикладів успішного працевлаштування після проходження профнавчання є історія безробітної Надії ЮЗЬКО.

     Молода жінка звернулась за сприянням у працевлаштуванні до Окнянського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості. Під час проведення профілювання та особистого спілкування з кар’єрною радницею, Надія зацікавилася однією із послуг служби зайнятості – можливістю безкоштовного навчання. 

     Прислухавшись до рекомендацій свого кар`єрного радника Надя вирішила пройти навчання в Одеському ЦПТО за професією обліковець з реєстрації бухгалтерських даних.

     Прослухавши теоретичний курс навчання вона, пройшла виробничу практику на підприємстві за місцем свого проживання. Її старанність та ініціативність не пройшли повз увагу роботодавця, і по завершенні навчання, вона отримала постійну роботу на посаді обліковця з реєстрації бухгалтерських даних в ТОВ «Маяк», а разом з тим - можливість подальшого професійного розвитку.

Як сказала Надія під час отримання направлення на роботу: «В сьогоднішній важкий час знайти роботу до душі дуже важко і саме завдяки сприянню служби зайнятості здійснилася моя мрія. Я завдячую працівникам Окнянського відділу, викладачам навчального закладу, які є професіоналами своєї справи. Це люди з великим серцем та чистою душею. Окрему подяку висловлюю Шевченко Тетяні Миколаївні та Табачок Людмилі Віталіївні за надані знання, терпіння та порозуміння».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.