A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Новини

День визволення України від фашистських загарбників.

Вже 75 років поспіль всі українці відзначають пам’ятну дату – День визволення України від фашистських загарбників. В цей день традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України, та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів. Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні. Тим, хто загинув і тим, хто вижив у пеклі 40-х ми зобов’язані всім, що маємо сьогодні. У рамках відзначення 75-ї річниці вигнання німецько - фашистських загарбників на території Окнянської селищної ради відбулись урочисті заходи.

11:07:39 04.11.2019

Свято Осені у дитячих садках Окнянської селищної ради

Осінь – прекрасна золота пора року. Вона збирає щедрі врожаї овочів і фруктів, фарбує листя в барвисті кольори, запалює багряно-червоні кетяги калини. Вже стало доброю традицією проведення в дитячих садочках свята Осені. Всі діти дуже люблять ці свята, адже є цікава нагода дізнатися багато нового про природу восени, життя тварин та пташок, розповісти про це своїм друзям, рідним і близьким. В закладі дошкільної освіти «Малятко» с. Довжанка вихователі всіх груп підготували дуже гарні програми та зі своїми вихованцями провели чудові заходи. Усі дітки із задоволенням співали пісні, розказували віршики, прославляючи осінь за її красу, танцювали, грали в ігри. Завітала до вихованців і сама винуватиця свята - щедра Осінь, яка розважала малят іграми та загадками В залі панувала особлива святкова атмосфера. учасники дійства подарували яскраві емоції та незабутні враження всім присутнім. Дітлахи та гості залишилися задоволені проведеним святом.

11:02:35 03.11.2019

75 річниця визволення України від фашистських загарбників

75 річниця визволення України від фашистських загарбників не залишила байдужими і вихованців старшої різновікової групи ЗДО "Росинка" с. Топали, на чолі з вихователем Мухіною О. А. Змістовне заняття з дітьми завершилось візитом до пам'ятника загиблим воїнам, де дітки мали змогу особисто , на знак пам'яті та вдячності за відвойовану землю, залишити квіти на Братській могилі. Даний захід збагатив дитячі серця позитивними емоціями . Хоч і маленькі , але непростою долею українського народу пройнялися , мов дорослі. Також в ЗДО «Золотий Ключик» Малаївського старостинського округу, було проведено виховну годину «Ми нація єдина, твої ми діти, Україно!». Метою заходу було - виховання почуття патріотизму , шанобливого ставлення до пам`яті про перемогу над фашиськими загарбниками. Пам`ять про загиблих вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам`ятника загиблим воїнам.

10:58:06 03.11.2019

Всесвітній день надання першої медичної допомоги

Щорічно, починаючи з 2000 року, у другу суботу вересня в багатьох країнах відзначається Всесвітній день надання першої медичної допомоги ( World First Aid Day). Ініціаторами його проведення виступили національні організації – члени Міжнародного руху Червоного Хреста і Червоного Півмісяця. Мета надання першої медичної допомоги – проведення потерпілому необхідних найпростіших медичних заходів для порятунку його життя, зменшення його страждань і попередження розвитку можливих ускладнень.

12:18:31 18.09.2019

День Незалежності України

День Незалежності України – це найбільше національне свято. Незалежність є найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням здобутим поколіннями українців.

13:29:50 28.08.2019

Святкування Івана Купала в селищі Окни

6 липня 2019 року в селищі Окни на березі річки Ягорлик жителі Окнянщини та гості святкували чудове свято Івана Купала, яке організувала Окнянська селищна рада спільно з Окнянським ЦКД.

15:21:40 08.07.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних