Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Окнянська громада передала чергову допомогу ЗСУ

Дата: 13.06.2024 14:47
Кількість переглядів: 71

Кожен день ми починаємо із вдячності ЗСУ - за відвагу, мужність та за кожен новий день! Наша любов, повага, вдячність і шана мають зцілювати їхні душі.

З початку повномасштабного вторгнення, Окнянська громада спільно з Подільською РДА, за підтримки Михайла Дмитровича Лазаренка, активно підтримує наших захисників, які мужньо боронять рідну землю від зазіхань агресора.

-Саме сьогодні, коли ми відзначаємо День селища, ми не могли залишитися осторонь потреб ЗСУ і продовжуємо технічно зміцнювати сили світла і свободи, - каже Окнянський селищний голова Олег Бєлоус!

-Вчергове для потреб Збройних Сил України, наша громада спільно з Подільською РДА передає транспортні засоби – пікап NISAN NAVARA, автомобіль Пежо Експерт, УАЗ підвищеної прохідності, нові українські дрони-камікадзе «ДАРТС», а також шоломи, кавери для шоломів та маскувальні сітки. Наш нинішній вклад це кошти одноденного заробітку, зібраного працівниками селищної ради, закладами освіти, культури та охорони здоров’я. Спільними зусиллями нам вдалося зібрати 360 тисяч гривень.

-Нехай передане нами стане в нагоді нашим воїнам при виконанні бойових завдань. І нехай допоможе зберегти життя нашим захисникам.

-Дякую всім хто долучається до благодійних зборів. Хто донатить, підтримує і допомагає нашим захисникам. Всім і кожному.

-Дякую учнівському і викладацькому колективу Окнянської музичної школи, які на нещодавньому благодійному концерті зібрали 10 000 гривень і закупили необхідні запчастини для 184 окремого батальйону територіальної оборони і сьогодні передали закуплене представнику бригади.

-Ми не можемо зупинятися на досягнутому. Не маємо права дозволити собі забути про війну. Ми маємо залишатися надійним тилом для наших Героїв, - каже виступаючи перед присутніми начальник Подільської РДА Михайло Лазаренко. - Ми разом, і, як ніколи, згуртовані! І саме це надихає наших героїв, підтримує їх бойовий дух і наближає Перемогу!

Михайло Лазаренко та Олег Бєлоус вручили подяки волонтерам і благодійникам, які на постійній основі допомагають ЗСУ.

У свою чергу військові також нагородили своїх благодійників. Окнянського селищного голову Олега Бєлоуса нагороджено нагрудним знаком «За співпрацю».

Разом переможемо!

Слава Україні!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних