Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Великодні подарунки для захисників.

Дата: 02.05.2024 15:56
Кількість переглядів: 37

Сьогодні - Чистий четвер страсного тижня. Віряни активно готуються до Великодня. Сьогоднішній день в народі часто пов'язують з очищенням душі та тіла перед одним з найбільших релігійних свят року. Та в першу чергу ми пам’ятаємо, що Україна бореться, Україна страждає… Жорстока війна триває і щоденно забирає життя кращих синів і доньок.

Дякуючи Богові та нашим захисникам, світле свято Воскресіння Господнього ми зустрічаємо в тилу і маємо можливість тут допомагати і працювати на перемогу! Але це завдяки великій жертві наших хлопців і дівчат.

Сьогодні завдяки старанням жителів Окнянської громади вдалося завантажити і відправити нашим захисникам (21 бригаді) на передову пасхальні гостинці і маскувальні сітки.

Передача відбувалася на території Окнянського опорного ліцею, учнівський і педагогічний колективи якого, зробили цей день особливим.

-Маємо за честь передати нашим захисникам сьогодні частинку домашнього тепла і уваги, - каже Окнянський селищний голова Олег Бєлоус. -Дякуємо кожному захиснику і захисниці, що живемо, працюємо, навчаємося в тилу. Спасибі всім окнянам, хто долучився до збору пасхальних смаколиків. Різного роду смакота - свіжа і ароматна, доставлялася з усіх старостатів, шкіл, дошкільних закладів, клубів, фельдшерських пунктів. Молодці, щиро вдячний. Так тримати. Тільки разом з ЗСУ переможемо.

-Дякуємо за турботу, дякуємо за увагу, - кажуть військові. Нам приємно знати, що ви про нас пам’ятаєте. Особлива вдячність дітям. Заради вас ми й боремося. А ваші подарунки якнайскоріше будуть доставлені і передані військовим.

 

Фото без опису

 

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних