A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Чергова допомога захисникам

Дата: 19.04.2024 10:56
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

Наразі кожен робить все можливе для перемоги над ворогом. Наша громада не виняток. Ми надаємо допомогу тим, хто її потребує - нашим земним ангелам-охоронцям, нашим захисникам. Вони наш захист і наша гордість.

Сьогодні Окнянська громада відвантажила захисникам України (одній із військових частин) чергову партію допомоги: маскувальні сітки, домашні смаколики (випічка у широкому асортименті), засоби гігієни, побутову хімію, а також вітальні листівки і дитячі малюнки.

Наші справні «павучки» - підсобні робітниці, які працюють на тимчасових робочих місцях згідно угоди між відділом освіти, молоді та спорту, культури та туризму Окнянської селищної ради та Окнянським відділом Подільської філії Одеського ОЦЗ на базі БДЮТ (директор Жембій Валентина) плетуть маскувальні сітки справно і швидко. За кошти бюджету Окнянської селищної ради для в’язання маскувальних сіток закуплено полотно сіткове вузлове та тканину. Стараються робітниці, щоб зберегти життя якомога більше оборонців України. За час повномасштабної війни їх сплетено вже сотні штук. При цьому потреба у плетінні завжди актуальна і з часом не зникає.

До подарунків військовим долучилися колективи Окнянського, Чорнянського опорних ліцеїв та Гулянської гімназії.

-Дякуємо вам за захист, щиро раді допомогти і щоб ця допомога стала вам в нагоді,- каже, звертаючись до військових, заступник селищного голови Євгеній Ковтун. - Віримо в перемогу України, віримо у вашу стійкість, безстрашність та героїзм, наші дорогі захисники.

Всі ми знаємо, як нелегко сьогодні нашим воїнам, але наша віра, наше добре слово, наша допомога це той важіль, який підтримує у боях. Тому не скупімося на підтримку, єднаймося для добрих справ заради щасливого майбутнього. Щиро дякуємо тим, хто завжди допомагає і долучається до допомоги.

Бажаємо кожному воїну Божого благословіння. Хай дружини дочекаються своїх коханих, діти обіймуть татуся, а мама – поцілує сина.

Україна переможе!

Слава нашим захисникам!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних