Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Профілактичний рейд на територіях Гулянського і Малаївського старостатів

Дата: 12.04.2024 14:43
Кількість переглядів: 36

Фото без опису

За дорученням голови Окнянської селищної ради Олега БЄЛОУСА та відповідно до плану роботи служби у справах дітей Окнянської селищної ради працівниками служби спільно з працівниками Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг», та працівниками Гулянського і Малаївського старостинських округів Окнянської селищної ради 11 квітня 2024 року проведено профілактичний рейд на територіях Гулянського і Малаївського старостатів.

В ході проведення рейду відвідано 11 дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. В одній сім’ї побували з контрольним візитом, так як стан виконання батьківських обов’язків у даній родині було заслухано на засіданні комісії з питань захисту прав дитини селищної ради.

Стосовно ще однієї матері на розгляді суду знаходиться справа про позбавлення батьківських прав. Мати розказує, що виправилася, але вже був виклик до поліції щодо скоєння матір’ю домашнього насильства над дітьми. І під час відвідин від цієї горе-матері різко віяло алкоголем. Вона зізналася, що трохи випила. Тобто виправлень немає…

З батьками проведено бесіди щодо створення належних умов проживання дітей, забезпечення запасу продуктів харчування, підтримки належного санітарного стану в приміщеннях, де живуть діти.

Звернено увагу батьків на створення безпечних умов проживання дітей, правильного використання електроприладів. Особлива увага батьків була зосереджена на забезпеченні дітей всім необхідним для навчання, в тому числі і в форматі онлайн, а також недопущенні безпричинних пропусків дітьми занять.

В результаті проведеної роботи двом батькам винесено попередження. Справа про позбавлення батьківських прав, додається, на жаль, фактами не на користь матері…

Робота в даному напрямку продовжується.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних