Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Чергова апаратна нарада

Дата: 18.03.2024 13:16
Кількість переглядів: 70

Фото без опису

Сьогодні, 18 березня, Окнянський селищний голова Олег Бєлоус провів чергову апаратну нараду.

На нараді були присутні заступники селищного голови Євгеній Ковтун та Павло Прачук, секретар селищної ради Олена Артьомова, начальники структурних підрозділів, відділів та служб Окнянської селищної ради, які доповіли про роботу очолюваних підрозділів, озвучили питання, які потребують вирішення та окреслили напрямки щодо першочергових планів на тиждень.

- У громаді спокійно. Критична інфраструктура функціонує стабільно. Одещина переживає масовані ракетні і дронові удари. Ворог намагається завдати якнайбільше шкоди цивільному населенню. Тримаємося. Нас не зламати і не залякати, - каже селищний голова Олег Бєлоус. -На передовій нелегко. Допомагаймо. Кожна гривня донатів – це збережені життя наших воїнів і метри звільненої від московської нечисті території. -Прошу тісної взаємодії відділів і служб з населенням. Особливо уважно вислуховувати запити і надавати громадянам достовірну інформацію. Всі маємо працювати на попередження проблем і складних виробничих випадків.

Обговорили також питання роботи медичних та освітніх закладів громади, житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, фінансів, підготовки до сесії, тощо.

-Прошу більше уваги і кваліфікованої допомоги приділяти старшому поколінню жителів громади, а також дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, - каже Олег Сергійович. На жаль, демографічна ситуація на окнянщині є сумною: смерті в рази перевищують народження. Сподіваємося, що це тимчасове явище і ближчим часом ситуація вирівняється.

По закінченню наради було сконцентровано увагу на ключових аспектах ефективної і злагодженої роботи структурних підрозділів та відділів селищної ради.

За результатами апаратної наради селищний голова надав відповідні доручення посадовцям в межах їх компетенції.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних