Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Привітали колектив КП «Красноокнянський комунальник» із професійним святом

Дата: 15.03.2024 10:42
Кількість переглядів: 91

День житлово-комунального господарства − професійне свято, яке традиційно відзначається кожної третьої неділі березня. Цей день присвячений усім працівникам житлово-комунальних господарств, які виконують вкрай необхідну справу – забезпечення життєдіяльності міст, селищ та сіл, надання різних послуг. Саме працівники цієї галузі роблять все можливе для того, щоб життя кожного було комфортним, зручним та безпечним.

Фото без опису

У переддень свята – Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, заступник селищного голови Євгеній Ковтун та начальник відділу управління персоналом селищної ради Олег Ремінний привітали колектив КП «Красноокнянський комунальник» із професійним святом, нагородивши кращих працівників почесними грамотами за сумлінну роботу.

Також своїх працівників відзначив грамотами т.в.о. директора КП «Красноокнянський комунальник» Сергій Войтенко.

Сьогодні комунальні блага стали звичною справою, що ніхто і не замислюється, скільки потрібно докласти сил для їх стабільного функціонування. Високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи та оперативність – запорука успішного розвитку селища. Незважаючи на певні труднощі, комунальна галузь Окнянської громади працює безперебійно, забезпечуючи належний рівень обслуговування мешканців.

Бажаємо Вам, шановні працівники комунального господарства, міцного здоров’я, благополуччя, затишку, а також належної оцінки Вашої нелегкої та вкрай необхідної праці!

Шановна громадо, давайте разом скажемо «дякую» працівникам нашого комунальника. Вони заслуговують на слова подяки, але, на жаль, не часто чують їх на свою адресу.

Дякуємо за працю, шановні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних