Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Змагання з черлідингу в рамках другого територіального етапу всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги"

Дата: 06.03.2024 14:46
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

Сьогодні, 6.03.2024 року, на базі Ставрівського опорного ліцею пройшли змагання з черлідингу в рамках другого територіального етапу всеукраїнського проєкту "Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги".

Старт крутому проєкту змагань дав начальник Подільської районної військової адміністрації Михайло Лазаренко.

-Насправді зараз дуже актуально, що відбуваються такі заходи. Насамперед, це важливо для дітей – бо це мотивація, розвиток, стимул до здорового способу життя, рухової активності і просто – це цікаво і захоплююче, - каже Михайло Лазаренко. Бажаю успішних виступів кожному з вас.

Самі змагання були досить емоційними, яскравими. На жаль, переривалися повітряною тривогою і всі учасники були змушені чекати продовження змагань у сховищі школи.

Після оголошення відбою змагання продовжилися і переможців названо.

Участь у змаганнях взяли п’ять команд – Окнянського, Ставрівського, Новосамарського, Ткаченківського та Чорнянського опорних ліцеїв. Переможцями стала команда Окнянського опорного ліцею. Друге місце – у ставрівчан, третє – у ткаченківців.

-Повномасштабне вторгнення росії в Україну не повинне ставити на паузу життя дітей. Пліч-о-пліч ми крокуємо разом до перемоги, обʼєднавшись у спорті. Це важлива справа у такий важкий час. Ми заряджаємо один одного енергією і для всіх це є спортивною терапією, - каже вітаючи переможців і учасників змагань Окнянський селищний голова Олег Бєлоус.

-Цей проєкт – можливість відчути командний дух, атмосферу спілкування та дружби. Дякую організаторам за гарну підготовку, а усім учасникам за цікаву гру! Разом переможемо!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних