A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Чергова апаратна нарада

Дата: 04.03.2024 14:37
Кількість переглядів: 49

Фото без опису

Сьогодні, 4 березня, відбулася чергова апаратна нарада під керівництвом Окнянського селищного голови Олега Бєлоуса.

На нараді були присутні заступники селищного голови Євгеній Ковтун та Павло Прачук, секретар селищної ради Олена Артьомова, начальники відділів та служб Окнянської селищної ради, які доповіли про роботу очолюваних підрозділів, озвучили питання, які потребують вирішення та окреслили напрямки щодо першочергових планів на тиждень.

-Друзі, шановні окняни, нагадуємо вам, що щоденно о 9.00 в Україні загальнонаціональна хвилина мовчання, - каже Олег Бєлоус. -Прошу, де б ви не були, зупинитися на хвилину, зупинити транспорт і вшанувати наших захисників. О 9.00 ранку колектив селищної ради і всі заклади громади схиляють голови у хвилині мовчання. Долучайтеся.

- На території Окнянської селищної ради спокійно. Всі служби, організації та заклади, які підтримують стабільну життєдіяльність громади, працюють у звичному режимі, - каже селищний голова Олег Бєлоус. Прошу під час повітряної тривоги убезпечувати себе і своїх рідних від потенційної загрози. Спускайтеся в укриття, якщо поруч немає укриття, дотримуйтеся правила "двох стін", відходьте від вікон. Це важливо. Бережіть своє життя і життя своїх рідних. Не нехтуйте правилами безпеки.

-Ще одне питання, на яке хотів би звернути увагу: перевіряйте інформацію, яка надходить до вас. У соціальні мережі вкидається багато фейків – не вірте, не поширюйте, не коментуйте. Ворог підступний і старається залякати населення, поширити паніку. Не ведіться, - застерігає Олег Сергійович. - Користуйтеся інформацією з офіційних сайтів.

Обговорили на нараді питання роботи освітніх закладів громади, житлово-комунального господарства, соціального захисту населення, фінансів, благоустрою населених пунктів, підготовки до виконкому та сесії, тощо.

Наразі всі школи працюють очно. Підвезення, харчування, тепловий режим - виконуються планово.

Роботи по благоустрою селища і сіл розпочато та попереду багато роботи – виявляються несанкціоновані сміттєзвалища, особливо в ярах, лісопосадках, які ліквідувати силами дільниці з благоустрою складно. До безвідповідальних господарів, які викидають сміття де попало треба вживати адміністративних заходів. Інспектор з благоустрою вже працює в цьому напрямку.

За результатами апаратної наради селищний голова надав відповідні доручення посадовцям в межах їх компетенції.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних