Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 30.10.2023 10:52
Кількість переглядів: 84

Фото без опису

Сьогодні, 30 жовтня, відбулася апаратна нарада під головуванням селищного голови Олега Бєлоуса.

Розпочалася нарада, традиційно, з Всеукраїнської хвилини мовчання за усіма загиблими внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Спершу, Олег Бєлоус представив колективу новопризначеного заступника голови – Прачука Павла Володимировича, який опікуватиметься питаннями освіти, охорони здоров’я, соціального захисту та служби у справах дітей.

У ході наради керівники структурних підрозділів та служб прозвітували про виконану упродовж минулого тижня роботу. Розглянуто важливі питання життєдіяльності громади, зокрема обговорено низку важливих питань щодо бюджету, освіти, житлово-комунальної та соціальної сфер, земельних питань та питань власності на об’єкти нерухомості.

Обговорено також хід осінньо-польових робіт: продовжується посів озимих культур та завершується збирання кукурудзи. Також відзначено, що дощі, хоч і мала їх кількість, дали змогу трохи покращити стан озимих культур.

-З 1 листопада починаємо опалювальний сезон, прошу з усією відповідальністю поставитися до цього питання, щоб у закладах і установах громади було тепло і затишно, - каже Олег Бєлоус. -Також прошу враховувати, що за останній тиждень на Одещині зросла кількість хворих на ГРВ і грип. Є збільшення хворих і у нас. Вживайте заходів безпеки, щоб попередити захворювання, передусім у дитячих колективах.

-Поки ще погода дозволяє, прошу продовжувати роботи по благоустрою селища і сіл громади, активізувати роботу по попередженню спалювання сміття і побутових відходів громадянами. Певна робота у цьому плані ведеться, але вона має бути комплексною і стосуватися всіх жителів. Спалювати сміття – заборонено. І це має знати кожен житель від малого до старого.

За результатами наради надані відповідні доручення та рекомендації.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних