Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

29 вересня у Ставрівському опорному ліцеї Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області відбувся святковий захід «Горнятко осіннього тепла», присвячений Дню вчителя.

Дата: 29.09.2023 16:11
Кількість переглядів: 156

Фото без опису

Сьогодні, 29 вересня, у Ставрівському опорному ліцеї Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області відбувся святковий захід «Горнятко осіннього тепла», присвячений Дню вчителя.

На святкуванні були присутні перший заступник начальника Подільської РВА Оксана Лобода та секретар Окнянської селищної ради Олена Артьомова.

Затишна, тепла атмосфера свята, створена учнями та педагогами ліцею, насправді зачарувала усіх присутніх. Кожен виступ, кожен номер був створений та показаний з душею і любов’ю.

Усіх гостей пригостили смачною, гарячою та запашною кавою, тим самий відтворюючи атмосферу домашнього затишку, осіннього теплого ранку та вечорів у колі рідних і близьких.

На урочистій частині свята Почесними грамотами за визначні професійні досягнення, відповідальне ставлення до виконання обов’язків, творчий підхід, високий професіоналізм та сумлінну працю нагородили заслужених педагогів Ставрівського опорного ліцею.

Кожен день життя вчителя – немов горнятко кави. Сьогодні вона гаряча, завтра холодна, а то несолодка, з пінкою і без, подвійна міцна, неперевершено досконала, гірка вершкова, о осадом, занадто солодка, кисла… І в кожен такий день вчитель дегустує, смакує, розпізнає і вгадує, що ж утворює неповторний рецепт вишуканої кави? І хто, як не вчитель зможе по-справжньому навчити насолоджуватися кожним прожитим моментом?

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних