Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Змагання спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти з легкоатлетичного кросу

Дата: 27.09.2023 15:10
Кількість переглядів: 87

Фото без опису

Сьогодні на центральному стадіоні селища Окни було гамірно і вирували справжні недитячі пристрасті – тут проходили змагання спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти з легкоатлетичного кросу. У змаганнях взяли участь 11 команд. Отож учасників і вболівальників було чимало. Підтримували своїх і суперників, бо воля до перемоги і ті зусілля, які доводилося прикладати учасникам змагань заслуговували на повагу і винагороду, - повідомляє директор Окнянської ДЮСШ Валерій Кришталь.

У командному заліку переможцями у першій групі стали: перше місце - Новосамарський опорний ліцей, друге – Чорнянський опорний ліцей, третє – Ставрівський опорний ліцей.

У другій групі: перше місце – Маяківська гімназія, друге місце – Малаївська гімназія, третє місце – Антонівська гімназія.

Призерами у бігу на 600 метрів (дівчата): І місце - Єгорова Валерія (Антонівська гімназія); ІІ місце - Фортуна Маргарита (Маяківська гімназія); ІІІ місце - Шостаковська Анастасія (Малаївська гімназія).

Призери у бігу на 800 метрів (юнаки): І місце - Кудряч Іван (Маяківська гімназія) ІІ місце - Олянський Олександр (Довжанська гімназія); ІІІ місце - Васильєв Микола (Антонівська гімназія).

Призери у бігу на 800 метрів (дівчата): І місце - Онуфрієва Ганна (Ставрівський опорний ліцей); ІІ місце - Малай Вікторія (Новосамарський опорний ліцей); ІІІ місце - Коритна Марія (Чорнянський опорний ліцей)

Призери у бігу на 1000 метрів (юнаки): І місце - Кочубану Олег (Чорнянський опорний ліцей); ІІ місце - Дончила Станіслав (Ткаченківський опорний ліцей); ІІІ місце - Яковенко Артем (Ставрівський опорний ліцей).

Вітаємо переможців з успішним виступом. Всім учасникам дякуємо за участь і бажаємо подальших вдалих стартів.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних