Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

17 вересня, в День Віри, Надії, Любові – святих, які носили імена найголовніших чеснот, відзначається День Усиновлення

Дата: 17.09.2023 14:39
Кількість переглядів: 103

Фото без опису

Найбільш дитині треба мама й тато,

Обійми, поцілунки, їх тепло…

Щоб їх любов несла у світ крилато

І вдосталь світла й щирості було.

17 вересня, в День Віри, Надії, Любові – святих, які носили імена найголовніших чеснот, відзначається День Усиновлення. В наш час сиротіє багато дітей. Сьогодні на обліку служби у справах дітей Окнянської селищної ради перебуває 102 дитини-сироти та дітей, позбавлених батьківського піклування. Які з тих чи інших причин залишилися без мами і тата. Й не треба їм тих іграшок багато, ані айфонів різних аж до тьми… Їм треба лише поруч мама й тато, щоб розмовляли і були з дітьми.

Є люди, які бажають взяти на виховання та спільне проживання обездолених дітей, створити для них сімейний затишок та щасливе дитинство. На території Окнянської селищної ради проживає 5 сімей, які усиновили дітей, функціонує три прийомні сім’ї та один дитячий будинок сімейного типу.

Усиновлювачі – це люди, які приймають у свою родину дітей на правах сина та доньки, дають їм своє прізвище, по батькові, можуть змінити ім’я, число та місяць народження. Прийомні батьки та батьки-вихователі, це громадяни, які можуть мати своїх дітей, беруть на виховання та спільне проживання посиротілих діток. До прийомної сім’ї можна влаштувати від однієї до чотирьох дітей, в дитячий будинок сімейного типу від п’яти до десяти дітей-сиріт чи дітей, позбавлених батьківського піклування.

Є діти, які з нетерпінням чекають на маму і тата, бо зростаючи в люблячій сім’ї стають зважені й спокійні, чудові, чемні, радісні, а не колючі, злі й гіперактивні. Коли поруч тато і мама, діти з дитинства усвідомлюють життєву мудрість, бо змалку відчувають ласку і турботу батьків. Отримавши батьківську любов, діти в душі несуть добро.

В цей день вітаємо усиновлювачів, прийомних батьків, батьків-вихователів, опікунів! Зичимо міцного здоров’я, сил, терпіння у вашій нелегкій, але такій важливій роботі! Хай у ваших домівках та у нашій рідній Україні панує мир, щастя, радість та дитячий сміх!

Дякуємо всім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах.

Хай в Україні зростають лише щасливі діти!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних