Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Жителі села Малаївці і вся Окнянська громада попрощалися з Володимиром Васильовичем Шолопаком

Дата: 15.09.2023 13:21
Кількість переглядів: 122

Фото без опису

Боже, змилуйся над Україною. Зжалься над українськими матерями. Хіба можна пережити цей біль, цю втрату? Хіба то під силу – хоронити власну дитину такою молодою у розквіті сил і мрій?

Боже, вони ж, як на Голгофу ледь йдуть за домовинами своїх дітей, несучи в душі розпач і тугу, які ніколи не виміряти і нікому не полегшити. Біль втрати перетворив людей на живі тіні, але не зламав їх дух.

Свій всесвіт, свою надію і опору вони проводжають в останню дорогу гідно і схиляють голови тільки перед своїми дітьми, посячи прощення, що не вберегли, не заслонили собою…

Боже, дай сили… Укріпи батьків, дружин, дітей, які вже навіки попрощалися з своїми найріднішими. Бо їм ще потім з цим горем жити…

15 вересня 2023 року село Малаївці і вся Окнянська громада попрощалися з Володимиром Васильовичем Шолопаком, який загинув захищаючи Україну від російського агресора. У нашого 24-річного земляка залишилися мама, брат з сестрою та наречена.

У червні 2023 року Володимир Шолопак був мобілізований за контрактом. Службу проходив військовослужбовцем стрілецького батальйону. Свій останній бій із ворогом прийняв 9 вересня 2023 року поблизу населеного пункту Курдюмівка Бахмутського району Донецької області.

Молодий патріот України, сміливий і відважний воїн Володимир Шолопак свято вірив у вільну і незалежну українську державу, перемогу українського народу над російським агресором.

Йому не судилося зустріти Перемогу. Та він так хотів бачити Україну щасливою і вільною…

Непоправна втрата…

Попрощатися з Володимиром прийшли рідні, близькі, друзі, однокласники та майже всі жителі села. Люди не стримували сліз.

Панахиду за загиблим героєм відслужили у Свято-Миколаївській церкві. Домовину з військовим несли на руках побратими. Сльози смутку і жалоби, квіти вдячності супроводжували нашого захисника у останній земній дорозі.

-Ми провели в останню путь вірного сина не лише Окнянської громади, а й сина всієї держави. Сина нації, який віддав своє життя за нашу свободу та незалежність, за те, щоб ми з вами мали змогу спокійно жити на своїй, Богом даній землі, – сказала секретар Окнянської селищної ради Олена Артьомова. - Вічна пам’ять Герою! Не забудемо твоєї жертви! Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна.

Під залпи військового салюту поховали Володимира на кладовищі рідного села Малаївці.

Навіки пам’ять про Захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей.

Вічна пам’ять Герою! Царство небесне!

…Слава матерям України, які нарівні з своїми синами і доньками мужньо боронять нашу незалежність.

Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних