Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Подарунок на 95-річчя ліцею - шкільний автобус

Дата: 01.09.2023 14:01
Кількість переглядів: 106

Фото без опису

1 вересня. Перший день осені… Цей день за будь-якої погоди і обставин є світлим і сонячним від дитячих усмішок та різнобарвних вишиванок. Теплим - від маминих і вчительських рук та батьківських обіймів. Щирим - від привітань. Яскравим - від квітів і кульок. Веселим - від зустрічей з друзями. Це день, коли вервечки дітей, які поспішають до школи, надихають і заспокоюють – життя триває…

Ми так чекаємо на перемогу, так хочемо спокою на нашій зраненій землі, щоб не хвилюватися за дітей у школі і за рідних на фронті…

Сьогодні наше славне село Чорна можна було переназвати у Світле. Бо його наповнили діти і своєю енергією, метушнею разом з батьками і вчителями мотивували всіх на успіх і Перемогу.

Чорнянська школа, а нині Чорнянський ліцей з початковою школою і гімназією святкувала 95-річчя. Шкілька родина зібралася в сільському Будинку культури, щоб разом відсвяткувати ювілей, а разом з тим і початок нового навчального року.

Головні герої свята – першачки. Їм найбільше уваги. І до них та їх батьків найбільше звернень виступаючих.

-Головне, дітям має бути у школі безпечно. Ми, вчителі, хвилюємося так само, а може й більше за безпечне перебування дітей в школі. Але ми готові до праці, готові забезпечити дітей і навчанням, і харчуванням, створити безпечне середовище, - каже директор ліцею Віта Анатоліївна Лунга. Я безмежно вдячна своєму колективу, який приклав максимум зусиль, щоб я твердо могла сказати – наша школа готова до роботи в очному форматі і до всіх викликів, які за цим стоять. – Я пишаюся своїм колективом – всі просто супер молодці. Я вдячна за знання, досвід і підтримку нашим ветеранам. Люблю всіх…

-Всі школи нашої громади починають навчальний рік у очному форматі, - каже селищний голова Олег Бєлоус. Було не просто, бо найперше мали забезпечити безпеку. А потім підготувати школи до повноцінної роботи в умовах війни, придбавши все необхідне у тому числі і шкільні автобуси. Отож, сьогодні, маю добру нагоду вручити Чорнянській школі ключі і техпаспорт від нового автобуса придбаного за кошти місцевого бюжету. Ще один автобус сьогодні поїхав до Гулянської школи – придбаний за рахунок співфінансування з обласним бюджетом. Це результат тісної співпраці депутатського корпусу Окнянської селищної ради, де освітянські питання у пріоритеті. Отримуйте автобус і використовуйте для підвозу дітей не лише на навчання, а й для участі у змаганнях, конкурсах і екскурсійних поїздках.

-Щиро вітаю школу з 95-річчям. Бажаю дітям, колективу, батькам, всім жителям села, найперше – Перемоги над рашизмом. А ще віри, надії і терпіння у подоланні щоденних проблем. Вдалого навчального року і спокійної роботи та навчання – без тривог, - сказав Олег Сергійович. Щиро дякую освітянам нашої громади за плідну працю. Високий професіоналізм та відданість покликанню Вчителя, особливо в умовах воєнного часу, бо це теж наближення нашої Перемоги! Дякую за вашу турботу і щирість!

Всіх гараздів і добра рідній школі побажали також староста села Раїса Ожога, депутат селищної ради Тетяна Лабушняк, ветерани освіти села.

Свято видалося по сімейному щирим і надихаючим. Педагогічний і дитячий колективи, батьки, сільчани – то велика родина. В якій не соромно помилитися, заплакати, пожалітися, заспівати… Обов’язково підтримають і стануть поряд, коли це потрібно. Так в Чорнянському ліцеї є і так буде.

Плекаймо наше майбутнє. Школі на подальші роки тільки розбудови, руху вперед, вдячних випускників і щирої батьківської подяки. Ви все можете. Вмієте. Здолаєте. Переможете.

Світлої долі чорнянам і всій нашій Україні.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних