A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 25.08.2023 10:08
Кількість переглядів: 45

Фото без описуОбґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:  Окнянська селищна рада Подільського району Одеської області; 67900, Україна , Одеська обл., смт Окни, вул. Незалежності, 2; Код ЄДРПОУ - 04379924; категорія - ОРГАН МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Сміттєвоз з боковим завантаженням, код за  ДК 021:2015: 34140000-0 – Великовантажні мототранспортні засоби.

  1. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-08-23-003833-а.
  2. Посилання на процедуру закупівлі в електронній системі закупівель:  https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-08-23-003833-a.

                5.  Обґрунтування розміру бюджетного призначення: 3 000 000 грн.00 коп., згідно з рішенням сесії  №1245/30-VIII від 18.08.2023року «Про внесення змін і доповнень до рішення Окнянської селищної ради від 22.12.2022р. №1015/24- VIII «Про бюджет Окнянської селищної ради на 2023 рік.».

  1. Очікувана вартість предмета закупівлі:  3 000 000,00 грн з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:  Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі було складено з урахуванням вимог наказу  Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275  затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (зі змінами) , зокрема використовуючи метод «Порівняння ринкових цін». Здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах та електронній системі закупівель «РroZorro».

             7. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Закупівля сміттєвоза з боковим завантаженням здійснюється для вчасного виконання графіків вивезення твердого побутового сміття на території Окнянської селищної ради,  з метою покращення стану благоустрою відповідної території та зменшення кількості несанкціонованих (стихійних) сміттєзвалищ.

ТЕХНІЧНІ, ЯКІСНІ ТА КІЛЬКІСНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Інформація про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики предмету закупівлі:

сміттєвоз з боковим завантаженням, код за  ДК 021:2015: 34140000-0 – Великовантажні мототранспортні засоби

 

№ з/п

Вимоги Замовника

Параметри запропоновані

Учасником

1

2

3

1. Загальні положення

1.1

Обсяг закупівлі - 1 (одна) одиниця.

 

1.2

Сміттєвоз з боковим завантаження повинен бути новим, шасі та обладнання не раніше 2023 року випуску.

 заводському виконанні.

 

2. Технічні параметри

2.1

Колісна формула повинна бути 4х2.

 

2.2

Для ефективного зменшення витрат, вантажопідйомність сміттєвоза повинна бути не менша 5550 кг.

 

2.3

Маса сміттєвоза в разі повного завантаження повинна бути від 12 000 до 14 000 кг. (Учасник підтверджує відповідність зазначеній вимозі шляхом надання копії Сертифікату відповідності на сміттєвоз, що пропонується, з минулих поставок).

 

2.4

Для зменшення витрат пального та зниження забруднення навколишнього середовища, двигун повинен бути дизельним, мати потужність від 150 до 190 к.с. та відповідати екологічному стандарту не нижче ЄВРО-5. Учасник підтверджує відповідність зазначеній вимозі шляхом надання копії Сертифікату відповідності на сміттєвоз, що пропонується, з минулих поставок).

 

2.5

Об'єм двигуна повинен бути від 4 000 до 4 300 куб.см. (Учасник підтверджує відповідність зазначеній вимозі шляхом надання копії Сертифікату відповідності на сміттєвоз, що пропонується, з минулих поставок).

 

2.6

Коробка передач повинна бути механічною, кількість передач не менше 6.

 

2.7

Для проїзду в дворові арки та вузькі вулиці, колісна база автомобіля повинна бути не більше 3400 мм. (Учасник підтверджує відповідність зазначеній вимозі шляхом надання копії Сертифікату відповідності на сміттєвоз, що пропонується, з минулих поставок).

 

2.8

Для покращення проїзду в дворові арки та вузькі вулиці, кабіна сміттєвоза повинна бути безкапотного типу, мати кількість місць в кабіні не менше 3. Ширина кабіни автомобіля повинна бути не більше ніж 2000 мм. (без урахування дзеркал). На підтвердження зазначеної вимоги Учасник надає довідку з кресленням базового шасі з наведеною шириною кабіни. Загальна ширина сміттєвоза не повинна перевищувати 2400 мм., що підтверджується даними з наданого Сертифіката відповідності на сміттєвоз, що пропонується, з минулих поставок).

 

 

 

 

 

 

2.9

Обов'язкова наявність антиблокувальної системи (ABS).

 

2.10

Алюмінієвий паливний бак об'ємом не менше 120 л з кришкою, що замикається на ключ.

 

2.11

Мінімальний кліренс повинен бути не менше 245 мм.

 

2.12

Наявність: електросклопідйомники, центральний замок, магнітола MP3/USB з колонками (не менше 2), спальне місце, кондиціонер, інструментальний відсік в кабіні.

 

2.13

Ємкість бункеру для відходів не менше 12,0 куб.м.

 

2.14

Коеффіцієнт ущільнення сміття повинен бути не менше 4:1.

 

2.15

Для більшої продуктивності вантажопідйомність перекидача контейнерів повинна бути не менше 650 кг.

 

2.16

Для збільшення об'єму ТПВ при завантаженні та перевезенні сміття за один рейс та досягнення максимального економічного ефекту сміттєвоз повинен мати універсальний захват для завантаження сміття з контейнерів об'ємом 0,75 м3 та євроконтейнерів об'ємом 1,1 м3.

 

2.17

Вивантаження сміття повинно здійснюватись самоскидним типом.

 

2.18

Обладнання має мати надійне кріплення та фіксацію до конструкцій рами автомобіля в транспортному і робочому положеннях

 

2.19

Зварювальні шви не повинні мати тріщин, не проварів, напливів, шлакових включень та підрізів металу

 

2.20

Болтові з'єднання мають бути надійно затягнуті. Довільне відкручування болтів і гайок повинно бути виключено шляхом встановлення замкових пластин, пружинних шайб, контргайок та шпильок.

 

2.21

Автомобіль повинен бути укомплектований: запасне колесо, вогнегасник порошковий, медична аптечка, знак аварійної зупинки, домкрат, набір ключів, автомобільний трос.

 

З.Організаційні вимоги

3.1

Гарантійний термін експлуатації обладнання повинен бути не менше 12 місяців, базового шасі - не менше 12 місяців або 50 000 км пробігу (в залежності від того, що настане раніше). Учасник у складі тендерної пропозиції надає гарантійний лист із зазначенням гарантійного терміну експлуатації.

 

3.2

 

 

Для участі в тендерних торгах Учасник повинен надати в складі пропозиції:

  • сертифікат відповідності на запропонований товар з усіма додатками (з минулих поставок);
  • копію першого (титульного) листа ТУ на виробництво сміттєвозів, завірений печаткою заводу-виробника;
  • копію свідоцтва про присвоєння Міжнародного ідентифікаційного коду (WMI) виробника колісних транспортних засобів            та         символів         міжнародного ідентифікаційного номера (VIN) колісних транспортних засобів, завірений печаткою заводу-виробника;

- копію сертифікату на систему управління якістю ДСТУ ISO 9001:2015 щодо виробництва автотранспортних засобів (від виробника товару);

  • підтвердження про постановку Учасника на облік в Головний Сервісний Центр МВС України щодо надання дозволу на здійснення підприємницької діяльності, пов'язаної з реалізацією транспортних засобів, що підлягають реєстрації в органах внутрішніх справ (копія реєстраційного посвідчення або копія листа з МВС України, завірена печаткою учасника);
  • зображення запропонованого товару з 4х сторін.

 

3.3

Учасник повинен забезпечити виїзд мобільної сервісної бригади для усунення поломок до бази Замовника на протязі всього гарантійного терміну.

 

3.4

Вся технічна документація на товар повинна бути на українській мові.

 

3.5

Учасник повинен надати в складі пропозиції гарантійний лист про надання всіх необхідних документів для реєстрації транспортного засобу в сервісних центрах Міністерства внутрішніх справ відповідного до чинного законодавства.

 

 

В разі якщо в документації є посилання на конкретну торгівельну марку виробника, конструкцію або тип обладнання, слід читати з виразом «або еквівалент» (ст.22 Закону). Технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими.

 

Керуючись п. 61 прикінцевих та перехідних положень (розділ 10) Закону замовник здійснює закупівлю товару, що складає предмет цієї закупівлі, виключно якщо його ступінь локалізації виробництва* дорівнює чи перевищує 15 відсотків. Ступінь локалізації виробництва визначається згідно положень Закону. Учасник надає у складі тендерної пропозиції інформацію про ступінь локалізації виробництва запропонованого ним згідно тендерної пропозиції товару (довідку у довільній формі, що містить інформацію про включення такого товару до Переліку та відповідний пункт Переліку, за яким відображається інформація про товар). *Вживається у значенні, передбаченому згідно пункту 291 частини першої статті 1 Закону.

У випадку, якщо згідно абзацу 2 підпункту 4 пункту 61 прикінцевих та перехідних положень (розділ 10) Закону до запропонованого учасником товару не застосовуються положення щодо ступеня локалізації виробництва, учасник надає у складі тендерної пропозиції інформацію у довільній формі з відповідним обґрунтуванням, що підтверджує незастосування вказаних норм Закону, та з посиланням на відповідні норми Закону України “Про приєднання України до Угоди про державні закупівлі”, та або положення про державні закупівлі інших міжнародних договорів України, згода на обов'язковість яких надана Верховною Радою України, та які відповідно підтверджують незастосування пункту 61 прикінцевих та перехідних положень (розділ 10) Закону до запропонованого учасником товару.

 

            8. Процедура закупівлі: застосовується процедура відкритих торгів.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних