Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

Дата: 07.07.2023 11:29
Кількість переглядів: 34

Фото без опису 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

(відповідно до пункту 41 постанови КМУ від 11.10.2016 № 710 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))

  1. Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, його категорія:  Окнянська селищна рада Подільського району Одеської області; 67900, Україна , Одеська обл., смт Окни, вул. Незалежності, 2; Код ЄДРПОУ - 04379924; категорія - ОРГАН МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ, Юридичні особи, які забезпечують потреби держави або територіальної громади.

  2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності):  Насос свердловинний  (Код за ДК 021:2015:42120000-6 Насоси та компресори)

  3. Ідентифікатор закупівлі: UA-2023-07-06-000254-а.

  4. Посилання на процедуру закупівлі в електронній системі закупівель:  https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-07-06-000254-a. 

  5. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі та з урахуванням вимог законодавства.

 

  1. Насос свердловинний – 6 шт.

Основні ТТХ

Найменуванням виробника товару, модель, країна походження

Насос свердловинний - 6 шт.

1.1 Максимальний напір: не менше 214 м.в.ст.

  1. Максимальна продуктивність: не менше 240 л/хв.

1.3Номінальна робоча точка:

  • Продуктивність –120 л/хв.

  • Напір – 175 м.в.ст.

1.4Пікова робоча точка:

- Продуктивність –160 л/хв.

- Напір –151 м.в.ст.

1.5 Двигун розрахований на мережу: 3ф., 220-230/380-400V, 50

1.6 Потужність двигуна не більше 7.5 кВт

1.7 Номінальний струм – не більше 17,0 А

1.8 Ток двигуна при прямому пуску – не більше 85,0 А

1.9 ККД двигуна (при повній нагрузці) не менше 75 %

1.10 Перекачування рідини з вмістом піску - не менше 150 г/м³

1.11 Довжина в зібраному стані – не більше 2900 мм.

1.12 Довжина кабеля з двигуна не менше 2,5 м

1.13 cosφ  - не менше 83 %

1.14 Клас захисту : не нижче IP 68

1.15 Клас ізоляції : не нижче F

1.16 Матеріал корпусу насосу: Нержавіюча сталь 

1.17 Робоче колесо: Технополімер

 

Запропонований Учасником товар повинен відповідати таким вимогам:

1. Запропонований товар повинен бути новим (тобто таким, що не експлуатувався). Якість товару повинна відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства.

2. Доставка товару, завантажувальні-розвантажувальні роботи здійснюються за рахунок Учасника, надати лист-гарантію у складі пропозиції. Поставка товару здійснюється в визначений день та час за попередньою домовленістю з відповідальною особою  та підтверджує це гарантійним листом в складі пропозиції.

3. Товар повинен передаватися Замовнику в упаковці підприємства виробника, яка не повинна бути деформованою або пошкодженою.

4. Технічні, якісні характеристики товару передбачають застосування заходів із захисту довкілля.

5. Учасник несе відповідальність за якість та кількість товару, що постачається, та, у випадку поставки не всього та неякісного товару, що замовляється, повинен провести заміну неякісного товару і транспортувати до місцезнаходження замовника за власний рахунок протягом 5 (п’яти) календарних днів з моменту отримання претензії.

6. Учасник у складі пропозиції надає інформацію про підтвердження технічних характеристик запропонованого товару вимогам Замовника.

7. Учасник має надати у складі пропозиції підтвердження всіх технічних параметрів з каталога завода-виробника на українській мові.

 

6. Обґрунтування розміру бюджетного призначення: 333 112 грн.00 коп., відповідно до затверджених кошторисних призначень на 2023 рік.

7. Очікувана вартість предмета закупівлі:  333 112,00 грн з ПДВ.

Обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі:  Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі було складено з урахуванням вимог наказу  Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 затвердженої наказом Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі» (зі змінами), зокрема використовуючи метод «Порівняння ринкових цін». Здійснювався пошук, збір та аналіз загальнодоступної цінової інформації, до якої відноситься інформація про ціни на товар, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в т.ч. на спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах та електронній системі закупівель «РroZorro».

              8.  Процедура закупівлі: застосовується процедура відкритих торів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних