Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

«Тато, мама, я – спортивна сім’я»

Дата: 06.06.2023 15:09
Кількість переглядів: 67

Фото без опису

Під такою назвою, сьогодні, на базі Ставрівського опорного ліцею проведено родинно-спортивний фестиваль, організований за ініціативи голови Подільської РВА Михайла Лазаренка.

Це було свято усмішок, енергії, азарту та позитиву. Діти разом із батьками демонстрували свої найкращі здібності у швидкості, спритності, гнучкості та злагодженості дій у різноманітних естафетах.

Районні змагання - є одним з етапів Всеукраїнського фестивалю. Десять родинних команд з Подільського району змагалися на чудовому ставрівському стадіоні.

Сімейна команда складалася з тата, мами та дітей. Сім’ї, які були учасниками змагань, це дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім’ї та опікунські сім’ї.

Учасників і гостей фестивалю привітали голова Подільської РВА Михайло Лазаренко та Окнянський селищний голова Олег Бєлоус, які побажали вдалих стартів і перемоги всім командам.

Діти з нетерпінням чекали, коли разом з татом, мамою, сестричками і братиками зможуть випробувати свої сили у естафетах, демонструючи вольові якості, спритність та командну згуртованість.

Змагання проходили у дружній атмосфері за гучної підтримки вболівальників – переважно вихованців Ставрівського ліцею.

Окнянщину представляла згуртована родина Резнічуків. Дружні, роботящі, щирі, відверті. Вони разом господарюють в полі, на городі, на пасіці, біля худоби і птиці.

 У сім’ї – 17 дітей! Четверо власних та тринадцять прийомних.

Хлопчики, мріють бути схожими на тата, в якого вмілі руки й щира душа, а ще величезне бажання передати всі свої знання і навики дітям.

Дівчатка, стараються бути схожими на маму, яка майстерно створює затишок в сім’ї та утримує в родині атмосферу добра і злагодженості.

Шестеро дітей родини Резнічук вже дорослі і покинули батьківське гніздечко, але батьки не припиняють ними перейматися, допомагати, підтримувати порадою і добрим словом.

У день народження кожного члена родини вся сім’я завжди збирається вдома. Мама Людмила і тато В’ячеслав вчать їх бути дружніми, щирими, чесними, допомагати молодшим та прислухатися до порад старших.

В’ячеслав Володимирович та Людмила Михайлівна мають вже п’ятеро онуків. Троє вихованців створили власні сім’ї, і вже своїм дітям стараються передати батьківську любов та ласку, які пізнали з прийомними батьками.

Головне, у цій родині діти знають, що батьки завжди поруч і готові допомогти.

Хоча гаслом змагань «Тато, мама, я – спортивна сім’я» була не перемога, а участь, все-таки переможця визначили – перемогла родина з Савранської громади.

Це було справжнє спортивне свято для учасників заходу. Батьки і діти отримали незабутні враження та масу позитивних емоцій від активно проведеного дозвілля у родинному колі.

Переможці та учасники змагань нагороджені цінними подарунками.

…Родина Резнічуків показала всі свої вміння. Вони були кращими майже на усіх етапах. Головне – вони родина. І разом йдуть до перемоги, кожного особисто і загальної перемоги України над ворогом.

Так тримати. Пишаємося вами.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних