Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Інформаційне повідомлення

Дата: 06.06.2023 08:03
Кількість переглядів: 99

 

Фото без описуІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ

про проведення громадського обговорення у формі електронної консультації

питань щодо присвоєння парку в смт Окни Подільського району Одеської області імені Добровольчого Чеченського Батальйону імені Шейха Мансура

та приведення у відповідність до українського правопису назв вулиць

на території Окнянської селищної ради

 

Шановні жителі Окнянської селищної ради!

 

         Відповідно до рішення виконавчого комітету Окнянської селищної ради від 02.06.2023 № 59/6 «Про проведення громадського обговорення у формі електронної консультації», з метою з’ясування громадської думки з питання щодо присвоєння парку імені Добровольчого Чеченського Батальйону імені Шейха Мансура в смт Окни Подільського району Одеської області та питання щодо приведення у відповідність до українського правопису назв вулиць на території Окнянської селищної ради, залучення представників громадськості до розгляду пропозицій з даних питань та завершення процесу дерусифікації, враховуючи правовий режим воєнного стану запровадженого в Україні, організатор громадського обговорення – виконавчий комітет Окнянської селищної ради оголошує про початок процедури розгляду та врахування пропозицій мешканців територіальної громади щодо:

1. Присвоєння парку, розташованого вище кінотеатру, в смт Окни Подільського району Одеської області імені Добровольчого Чеченського Батальйону імені Шейха Мансура;

2. Приведення у відповідність до українського правопису та перейменувати:

-   вул. Зарєчна на вул. Зарічна в с. Антонівка, Подільського району, Одеської області (Антонівський старостинський округ);

-   провулок Цвіточний на провулок Квітковий в с. Римарівка, Подільського району, Одеської області (Римарівський старостинський округ).

Громадське обговорення проводиться у формі електронної консультації.

        Зауваження та пропозиції з даного питання просимо надавати до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та благоустрою Окнянської селищної ради за адресою: Одеська область, Подільський район, смт Окни, вул. Незалежності, 2, каб.18 або на електронну пошту: viddilzkh_otg@ukr.net. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовому вигляді, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, ім’я, по батькові та адреси особи, яка їх подає. Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

         Строк подання зауважень і пропозицій до 06.07.2023. Пропозиції та зауваження, подані після встановленого строку, не розглядаються. Анонімні пропозиції (зауваження) не реєструються і не розглядаються.

         Відповідальна особа за проведення громадського обговорення - завідувач сектору житлово-комунального господарства та благоустрою відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та благоустрою Окнянської селищної ради Тетяна Комарницька.

         Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному сайті Окнянської селищної ради за посиланням: https://okny-otg.gov.ua/

         Громадське обговорення триватиме протягом 2-х місяців з моменту опублікування даного повідомлення.

         Запрошуємо мешканців Окнянської селищної ради прийняти участь у громадських обговореннях!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних