A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Підсумкове громадське обговорення

Дата: 31.05.2023 12:05
Кількість переглядів: 45

Окнянський селищний голова Олег Бєлоус та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів  Окнянської селищної ради Євгеній Ковтун 30 травня 2023 року відвідали село Римарівку і взяли участь у підсумковому громадському обговоренні питання: «Про припинення діяльності шляхом ліквідації філії Римарівська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою «ТКАЧЕНКІВСЬКОГО ОПОРНОГО ЛІЦЕЮ З ДОШКІЛЬНИМ ВІДДІЛЕННЯМ, ПОЧАТКОВОЮ ШКОЛОЮ ТА ГІМНАЗІЄЮ ОКНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ».

Також були присутніми начальник відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Окнянської селищної ради Мельник М.В., головні спеціалісти відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Окнянської селищної ради (Приймак Н.Д., Мельник Л.М.), голова Окнянського районного комітету профспілки працівників освіти Кухаренко О.В., директор  Ткаченківського опорного ліцею Гудкова О.М., завідувач філії Гулянська гімназія Ткаченківського опорного ліцею Швець В.В., а також завідувач та працівники філії Римарівська гімназія Ткаченківського опорного ліцею. 

Учасники громадського обговорення підіймали питання, які хвилюють жителів і батьків даного населеного пункту, а саме: стану доріг між населеними пунктами; технічного стану шкільних автобусів; працевлаштування педагогічних працівників філії; подальшої долі будівлі освітнього закладу в с. Римарівка. Водночас отримали розяснення керівництва громади і начальника відділу освіти щодо проведеної роботи з підключення закладів освіти селищної ради до оптоволоконної мережі Інтернет; умов прийняття дітей до навчальних закладів та першочергове право батьків обирати начальний заклад; щодо наповнюваності дітей в класах та групах закладів дошкільної освіти; про надходження податків до бюджету селищної ради із старостинських округів у тому числі і Римарівського старостату та щодо реалізації інвестиційних проектів в громаді.

Протокол громадських слухань передано до секретаріату Окнянської селищної ради для відпрацювання в профільних комісіях з подальшим прийняттям рішення на пленарному засіданні сесії Окнянської селищної ради.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.