A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Золота медалістка, яка не пропустила жодного дня навчання у школі

Дата: 29.05.2023 08:24
Кількість переглядів: 65

 

Обдарована дитина - не дарунок з неба. Це зусилля, воля та бажання найперше самої дитини, а вже потім батьків та вчителів, які готові вкласти у вихованку всі свої знання і сподівання.

-Аліна Барбулат наша гордість і надія, - каже директор Чорнянського опорного ліцею Віта Лунга. Вона нас, вчителів, зачарувала своєю наполегливістю і любов’ю до навчання.

-Знаєте, за довгі роки праці в школі, ми вчителі, маємо можливість бути наставниками сотням дітей і кожен з них є надзвичайно цікавим та унікальним по-своєму. Але сьогодні ми, всім колективом, хотіли б відмітити та розповісти саме про Аліну - дуже інтелектуально розвинену та гарну дівчину, досягнення якої порадували та вразили нас. Вона учениця 11 класу і сьогодні випускниця. Так от, уявіть собі, за 11 років навчання Аліна Барбулат не пропустила жодного дня в школі! Жодного! Це, мабуть, результат для книги рекордів.

-Вона завжди дуже відповідально ставилась до навчання та усіх поставлених завдань.  За всі свої старання та досягнення Аліна буде нагороджена золотою медаллю за високі досягнення у навчанні, - каже Віта Анатоліївна.

-Ми впевнені, що наполеглевість, самовіддача та відданість допоможуть досягнути усіх поставлених цілей та мрій, які має дівчинка.

-Ми дякуємо Аліні за любов до школи, адже, 9 років вона навчалась у філії Топалівська гімназія, де здобувала початкові знання, але 10 та 11 клас Аліна здобувала освіту в Чорнянському опорному ліцеї. Зміна школи не завадила Аліні успішно завершити почате.

Погодьтеся, потрібно мати велику силу волі, непідкупне бажання та міцне здоров’я навчатись, аби кожного дня, з року в рік, з дня удень слідувати своїй цілі. Приклад Аліни показує, як постійне відвідування школи допомагає здобути високі знання.

А ще, наша Аліна дуже комунікабельна, товариська. Має багато друзів, обожнює спілкування. З нею завжди весело та цікаво. Вона вміє допомогти і підтримати у важку хвилину і зразу ж прийде на допомогу, коли це потрібно.

Вона захоплюється вишивкою, кулінарією, обожнює тварин – окремих з них буквально носить на руках (на фото). Активно займається волонтерською діяльністю.

-Аліно, ми бажаємо тобі завжди так само впевнено та наполегливо крокувати в майбутнє. Бажаємо здобути омріяну професію у мирній країні. Нових звершень, цікавих подій та вірних друзів поруч. У добру путь, наша дівчинко!

Окнянська селищна рада пишається вихованкою Чорнянського ліцею.

-Молодець, Аліна, - каже селищний голова Олег Бєлоус. Такі досягнення варті відзнаки. Удачі тобі у подальшому житті, головне - вірно обрати життєву стежину. За такими як ти - майбутнє. Дякую і вчителям та батькам Аліни – ви гідно виконали свій батьківський та вчительський обов’язок. Так тримати.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.