A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

З вдячністю до захисників

Дата: 23.05.2023 16:07
Кількість переглядів: 46

 

Фото без опису

Віру, надію, любов плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

Сьогодні у Малаївцях відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ. Щороку 22-23 травня тут відзначають День села і храмове свято. Під час війни не до святкувань. Але є нагода долучитися до допомоги ЗСУ і хоч трохи розрадити односельчан.

Концерт підготували власними силами, залучивши дітей, старше покоління жителів села. Продумали не лише розважальну програму, а й організували лотерею, продаж української символіки, яку також виготовили власноруч.

Жителів села привітали з Миколаєм та подякували за таку потрібну ініціативу – допомогу ЗСУ, секретар Окнянської селищної ради Олена Артьомова, староста Наталя Унтілова та самодіяльні артисти.

Малаївці першими відчули наслідки повномасштабного вторгнення росії в Україну. Мешканець села, мужній захисник Валерій Вакарчук, захищаючи країну загинув у березні 2022 року. В селі бережуть пам’ять по свого Героя. На його честь сьогодні вдячні односельці посадили дерево та запалили вогонь вічної пам'яті. Право запалити вогонь було надано дітям Валерія – доньці Юлії і сину Дмитру.

Пісня, духова музика (перед односельцями виступив духовий оркестр Малаївської гімназії), все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз усіх слухачів, об’єднуючи вірою, що ми особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом.

Кожна зібрана гривня буде використана на потреби захисників.

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних