A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Партнерство заради майбутнього

Дата: 27.04.2023 15:39
Кількість переглядів: 60

Фото без опису

Крок перший - друзі-волонтери.

Завжди приємно зустрічати друзів, які працюють і мають плани на подальшу співпрацю з окнянами.

Цього разу Ігор Студенников та Олег Дьков приїхали на Окнянщину у справах (вони розпочинали у нашій громаді перший в Україні проект по збереженню малих річок і мають плани на продовження робіт – докладніше в наступному дописі), однак спочатку, уже як волонтери, привезли і передали нашій лікарні апарат ШВЛ.

27 квітня 2023 року у КНП «Окнянська багатопрофільна лікарня» в рамках громадської ініціативи Аіd 4 Ukraine відбулася передача нового апарата штучної вентиляції легень «BOARAY 5000 D» отриманого від Асоціації українців Верони Malve di Ukraina (м.Верона, Італія) за фінансової та організаційної підтримки Благодійної організації «Благодійний фонд «Мальви України» (м.Львів), Асоціації «Movimento per i bambini ODV» (Італія), Фундації «Rosa Pristina» (Італія), компанії Monolith Italia Nord SRL, ГО «Національна рада з охорони здоровя та безпеки» (НРЗБ) (м.Одеса), ГО «Центр регіональних досліджень» (м.Одеса) та ГО «Rewlding Ukraine» (м.Одеса).

 У присутності Окнянського селищного голови Олега Бєлоуса аппарат ШВЛ прийняла заступник головного лікаря Лідія Яківна Лучко. Від імені громадської ініціативи Аіd 4 Ukraine передали аппарат окнянським медичним працівникам координатор з питань зовнішньої гуманітарної допомоги ГО «НРЗБ», виконавчий директор Центру регіональних досліджень Ігор Студенников та координатор з питань гуманітарної допомоги ГО «НРЗБ», провідний експерт ГО «Rewlding Ukraine» Олег Дьяков.

-Висловлюємо щиру вдячність усім організаціям, завдяки яким наша лікарня отримала таку цінну і необхідну для порятунку життів наших мешканців благодійну допомогу, - сказав Олег Бєлоус. -Дякуємо особисто пану Володимиру Бекишу, президенту Асоціації українців Верони Malve di Ukraina та співвласнику компанії Monolith Italia Nord SRL, пану Роману Гойдану, віце-президенту Асоціації українців Верони Malve di Ukraina, пану П’єро Абруцезе, президенту Асоціації «Movimento per i bambini ODV», пану Енріко Дамері, президенту фундації «Rosa Pristina», пані Галині Висоцькій, співвласниці компанії Monolith Italia Nord SRL, іншим італійським благодійникам та українцям, які працювали над отриманням, оформленням та відправкою апартів ШВЛ, і які щодня не шкодують свого часу для досягнення нашої спільної мети – Перемоги України над окупантом: Девіде Греко, Ірині Шигимаг, Сергію Нестерову, Ігорю Цимбрило, Наталії Созонтовій, Оксані Мацюці, Івану Гойдану, Руслану Нахамко, Ользі Костів.

-Дякуємо всім добрим людям, які долучилися до такої потрібної справи, адже ми маємо тепер апарат ШВЛ, - каже завідуюча соматичним відділенням КНП «Окнянська багатопрофільна лікарня» Олександра Коссе. - Вдячні також голові Національної ради з питань охорони здоров’я та безпеки Микиті Карпенку, Ігорю Студенникову та Олегу Дьякову за їхні зусилля та щире бажання допомогти окнянцям бути здоровими.

Довідка. Аіd 4 Ukraine – громадська ініціатива з допомоги  та забезпечення захисників України медичними засобами порятунку життя, індивідуальними аптечками та навчання їх ефективному застосуванню в умовах бойових дій. Крім цього, учасники Аіd 4 Ukraine допомагають територіальним громадам розвивати місцеві системи охорони здоров’я під час російської повномасштабної агресії проти України. Громадська ініціатива Аіd 4 Ukraine започаткована на початку повномасштабного вторгнення Національною радою з охорони здоров’я та безпеки (НСЗБ) групою компаній «Парамедик», навчальним центром «SAR», IT-компанією «Readdle», Центром регіональних досліджень та ГО «Rewilding Ukraine» і діє на платформі НСЗБ.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних