Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Будівництво водопровідних мереж - пріоритет у розвитку громади

Дата: 20.04.2023 09:29
Кількість переглядів: 87

Фото без описуОкнянська селищна рада велику увагу приділяє покращенню умов життя мешканців громади. В пріоритеті - забезпечення якісною питною водою громадян у тому числі і в межах програм «Питна вода Окнянської селищної ради на 2023-2028 роки» та «Реформування і розвиток житлово-комунального господарства Окнянської селищної ради на 2022-2026 роки».

У рамках реалізації даних програм КП «Красноокнянський комунальник» системно та планомірно відновлює водопровідні мережі селищної ради для поліпшення якості своїх послуг.

За ініціативи та сприяння селищного голови Олега Бєлоуса комунальним підприємством «Красноокнянський комунальник» проведено роботи з прокладання нової водопровідної мережі в смт Окни по вул. Шевченка (протяжність мережі 230 метрів), а також частково по вул. Перемоги (протяжністю 175 метрів). Вже підключено вісім домоволодінь по вул. Шевченка та чотири домоволодіння по вул. Перемоги до нової ділянки водогону.

Виконання зазначених робіт дасть можливість забезпечити стабільне водопостачання в достатній кількості питною водою мешканців вулиць селища, що в свою чергу сприятиме підвищенню рівня життя і здоров’я людей.

Роботи здійснюються за кошти селищного бюджету.

Сподіваємося, що нові абоненти КП «Красноокнянський комунальник» і всі жителі громади вчасно сплачуватимуть рахунки за спожиту воду і водовідведення оскільки це єдине джерело коштів для придбання необхідних матеріалів, реагентів, оплати електроенергії та виплати заробітної плати працівникам.

Водночас, дякуємо тим споживачам, які попри труднощі і негаразди сьогодення вчасно сплачують рахунки - завдяки вам підприємство продовжує працювати.

Працюємо для вас та заради Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних