Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Талановиті, сміливі, розумні і цілеспрямовані прославляють рідний край

Дата: 14.04.2023 08:25
Кількість переглядів: 83

Фото без опису

 - Надзвичайно приємно дізнаватися про успіхи окнянців у різних сферах діяльності і творчості, - відмітив селищний голова Олег Бєлоус. - Талановиті, сміливі, розумні і цілеспрямовані прославляють рідний край своїми здобутками. Ось і чергова радісна новина про успіх вчителя англійської мови Ставрівського ліцею Ольги Вікторівни Малахівської…

- Вітаю, Ольго Вікторівно! Молодці увесь колектив. Бо завжди підтримають, допоможуть, надихнуть, - сказав Олег Сергійович.

14 березня 2023 року відбулося засідання науково-методичної ради КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради», на якому була схвалена власна методична розробка педагогині Ставрівського ліцею Малахівської Ольги Вікторівни, вчительки англійської мови. «Збірник інтерактивних вправ на уроках англійської мови в початковій школі» пройшов апробацію в закладах освіти та рекомендований для практичного використання.

Видання знайомить із практичними основами використання інтерактивних вправ на уроках англійської мови з досвіду роботи вчителя. Представлені дидактичні ігри, використання конструктора LEGO, інтерактивного обладнання, інтернет-додатків на уроках англійської мови. Описано фрагменти позакласної роботи вчительки.

Збірник стане в нагоді для вчителів англійської мови, молодим спеціалістам, які тільки розпочали свою практику, керівникам методичних об’єднань мовно-літературної галузі, вчителям-наставникам, керівникам гуртків, а також буде цікавим та корисним небайдужим батькам та учням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних