A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Особливий Великдень в особливих умовах…

Дата: 14.04.2023 16:30
Кількість переглядів: 100

Великдень – одне з найбільших християнських свят у році, і разом з тим – воно глибоко приватне, родинне. Ми завжди намагаємося зустріти його з сім’єю, родиною – і так щороку.

Мабуть, так було би й цьогоріч, якби не війна. Але зараз, коли Україна потерпає від ворога, сила національної традиції великодніх святкувань набуває особливого значення для всіх нас.

Передусім тому, що багато українців не зможуть відвідати свої церкви у свято, не матимуть змоги бути поряд з рідними і близькими...

Окняни щирі і дружні люди отож потурбувалися аби наші захисники, кожен боєць, відчули дух найсвітлішого свята року, Воскресіння Христового і підготували пасхальні гостинці.

Селищний голова Олег Бєлоус, секретар селищної ради Олена Артьомова, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Надія Приймак та директор Окнянського БДЮТ Валентина Жембій сьогодні передали великодні гостинці нашим оборонцям.

-Щиро бажаємо аби всі наші захисники відчули нашу підтримку і турботу, - каже Олег Бєлоус. Аби частинка нашого тепла і любові передалися кожному воїну. Завдяки їх звитяжному служінню українському народові ми маємо можливість зустрічати новий ранок і Великдень.

-Напередодні великого свята бажаю окнянам і всім, хто тимчасово проживає на нашій території чистоти в душі та віри у серці. Віри в нашу Перемогу, яка, дай Боже, не за горами. Я бажаю нам всім згуртованості і нехай Христос воскресає в душах та серцях українців і надасть нам снаги та віри у краще! Все буде і є Україна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.