A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Рекомендації щодо профілактики гострих кишкових інфекційних захворювань та харчових отруєнь

Дата: 05.04.2023 11:09
Кількість переглядів: 121

Подільське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області інформує.

Харчове отруєння – це захворювання, викликане вживанням зараженої їжі. Інфекційні організми, включаючи бактерії, віруси та паразити, або їх токсини є найпоширенішими причинами харчових отруєнь. Дедалі більше людей зіткнулися з цією проблемою, адже через постійне відключення світла дуже складно зберегти продукти у свіжому вигляді. А зіпсовані продукти – це основна причина отруєння.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.