A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Увага! Вакансії!!!

Дата: 24.03.2023 10:55
Кількість переглядів: 95

Фото без опису

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ!  

 

             Окнянська селищна рада Подільського району Одеської області шукає у свою команду:

- головного спеціаліста з підготовки інвестиційних проектів відділу економіки, агропромислового комплексу та інвестицій Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області;

- головного спеціаліста відділу земельних та майнових відносин Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області

      Відповідно до Типових професійно - кваліфікаційних характеристик посадових осіб місцевого самоврядування, затверджених наказом національного агентства України з питань державної служби від 07.11.2019 № 203-19 встановити наступні вимоги до кандидатів на посаду:  вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою, вільне володіння та робота з ПК.

  20.05.2022 набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану» від 12.05.2022  № 2259-IX, яким з-поміж іншого відмінено конкурсний добір працівників, для яких він законодавчо передбачений при призначенні на посаду посадових осіб ОМС. Відповідні зміни внесено до ст. 10 Закону України «Про правовий режим воєнного стану» від 12.05.2015 р. № 389-VIIІ (далі — Закон № 389)

       У період дії воєнного стану особи призначаються на посади в органах місцевого самоврядування суб’єктом призначення селищним головою без конкурсного відбору, обов’язковість якого передбачена законом, на підставі поданої заяви, заповненої особової картки встановленого зразка та документів, що підтверджують наявність у таких осіб громадянства України, освіти та досвіду роботи згідно з вимогами законодавства, встановленими щодо відповідних посад»

       Особи, які бажають прийняти участь у співбесіді та ознайомитись з додатковою інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці повинні звернутися в відділ організаційної та кадрової роботи Окнянської селищної ради.

       Заяви та відповідні документи від кандидатів приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення, за адресою: смт. Окни вул. Незалежності, 2, Окнянська селищна рада, каб. № 26 щоденно з понеділка по четвер з 8-00 год. до 17-00 год., у п’ятницю з 8-00 год. до 16-00 год., субота, неділя – вихідні дні. Довідки за телефонами: 2-10-53.

           З повагою селищний голова                                                         Олег БЄЛОУС


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних