A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Робоча зустріч Окнянського селищного голови Олега БЄЛОУСА та начальника Окнянського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Галиною Кушнір

Дата: 10.03.2023 15:58
Кількість переглядів: 87

Сьогодні, 10 березня 2023, відбулася робоча зустріч Окнянського селищного голови Олега БЄЛОУСА та начальника Окнянського відділу Подільської філії Одеського обласного центру зайнятості Г.А.Кушнір, під час якої було підписано договір про організацію громадських робіт на території громади.

В умовах сьогодення послуга Державної служби зайнятості з тимчасового працевлаштування є досить актуальною, адже, це одна з дієвих форм матеріальної підтримки безробітних, а також можливість закріплення на робочому місці.

Саме за рахунок тимчасової зайнятості, шляхом організації громадських робіт, можливо оперативно задовольнити потреби роботодавців та виконати певні види робіт. З безробітними, які залучаються до виконання робіт тимчасового характеру, укладаються трудові договори на строк, що сумарно протягом року не може перевищувати 180 календарних днів.

Громадяни залучаються до робіт із соціально вразливими верствами населення, виконують інші роботи соціального напрямку, займаються благоустроєм, ліквідацією стихійних сміттєзвалищ тощо.

У сучасних умовах роботодавець для служби зайнятості є найважливішим партнером, адже саме роботодавці працевлаштовують людей, а служба зайнятості як надійний партнер і посередник спроможна сприяти цим процесам.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.