A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

6 грудня 2022 року селищний голова Олег БЄЛОУС провів апаратну нараду

Дата: 06.12.2022 14:23
Кількість переглядів: 104

6 грудня 2022 року селищний голова Олег БЄЛОУС провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів Окнянської селищної ради та обговорив ряд нагальних питань, що потребують найшвидшого вирішення.

На початку наради селищний голова, керівники структурних підрозділів та старости з працівниками у старостатах долучилися до проведення загальнонаціональної хвилини мовчання в пам'ять про українців, загиблих під час війни з російськими окупантами.

На нараді голова доповів, що наразі ситуація в громаді стабільна, все спокійно. Територія патрулюється посиленими загонами Прикордонної Служби України, Національної поліції України та Ротою охорони.

Відділ освіти, молоді та спорту, культури та туризму: на сьогоднішній день всі заклади освіти працюють в очному режимі.

Відділ містобудування, архітектури, ЖКГ, надзвичайних ситуацій, цивільного захисту та благоустрою: заготовлено та розвезено біля доріг піщано-сольова суміш, яка застосовується як протиожеледний реагент для посипання тротуарів, вулиць, доріг в зимовий період.

Відділ соціального захисту населення: Ведеться робота над створенням програми підтримки ВПО на період воєнного стану. Готуються матеріали на виконком, опрацьовується вхідна кореспонденція.

Територіальний центр: стаціонар для тимчасового та постійного проживання забезпечений всім необхідним на зимовий період: продуктами харчування, дровами та вугіллям, медикаментами та іншим.

Відділ ЦНАП: з 1 грудня 2022 року розпочалася співпраця з Пенсійним фондом України щодо прийому документів для отримання субсидій.

Пункти пропуску на сьогоднішній день не працюють.

Окнянська селищна рада працює в звичному режимі та в межах своїх повноважень буде постійно інформувати своїх громадян про ситуацію, яка відбувається на нашій території.

Звертаємось до жителів Окнянщини: не використовуйте та не розповсюджуйте неперевірену інформацію! Користуйтесь лише офіційними джерелами інформації!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.