A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Привітання селищного голови Олега БЄЛОУСА з Днем місцевого самоврядування

Дата: 07.12.2022 07:18
Кількість переглядів: 109

Фото без опису

   Шановні  працівники органів місцевого самоврядування!

Шановні колеги!

     День місцевого самоврядування стоїть в ряду дат пов’язаних із здобуттям Україною незалежності і розбудовою власної державності та демократії. Він об’єднав людей активної життєвої позиції, лідерів територіальних громад, організаторів втілення в життя їх волі.

     Реалії сьогодення ставлять перед нами складні завдання. На плечі органів місцевого самоврядування лягли проблеми, які навіть не були передбачені реформою, але вирішення яких необхідне, та ще й у стислі терміни. Зокрема перед ОМС постали питання: як та де розміщувати переміщених осіб, де знайти житло для тих мешканців, які його втратили, як розподіляти гуманітарну допомогу, як надавати необхідні послуги під обстрілами та як не порушити закон при наданні землі в оренду. Це тільки мала частка того, з чим доводиться стикатися місцевій владі для забезпечення життєдіяльності громади в умовах воєнного стану.

     Але попри воєнний стан, місцеве самоврядування продовжує свою роботу. Органи місцевого самоврядування усіх рівнів співпрацюють з військовим командуванням та військовими адміністраціями.

     За умов необхідності розв’язання складних проблем воєнного стану суттєво підвищено ефективність взаємодії між органами державної влади, керівництвом територіальних громад та представниками громадських і волонтерських організацій. Налагоджено механізм економічної підтримки Збройних Сил України.

     Прийміть найщиріші вітання з професійним святомДнем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт об’єднаної територіальної громади.

     Бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків, а саме головне - МИРУ.

     Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади.

     Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.

        З повагою селищний голова        Олег БЄЛОУС

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У цей непростий для кожного час варто бути більш співчутливими та уважними до почуттів одне одного. Адже трагедія окремих людей стосується всіх українців.

Розвиток таких базових людських цінностей взаємопідтримки та взаємодопомоги вже зробив нас зовсім іншою, згуртованішою нацією, перед якою відкрилися нові перспективи та вершини.

 

 

 

 

 

 

 

 

Попри воєнний стан, місцеве самоврядування продовжує свою роботу сьогодні. Органи місцевого самоврядування усіх рівнів співпрацюють з військовим командуванням та військовими адміністраціями.

Додаткові функції, які випали на долю місцевої влади під час війни, стосуються великого напливу внутрішньо переміщених осіб. ОМС організували реєстрацію відповідного статусу, видачу довідок і за допомогою членів громад налагодили процес розміщення людей, які покинули свої оселі.

 

 

 

 

 

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, шановні депутати!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом – Днем місцевого самоврядування. Це свято не тільки тих, хто працює в органах місцевої влади, депутатів, а й усіх громадян, виборців, які вболівають за проблеми, дбають про розквіт об’єднаної територіальної громади.

Від усього серця бажаю всім міцного здоров’я, щастя, родинного затишку, добробуту, витримки, оптимізму та нових професійних здобутків, а саме головне МИРУ.

Нехай професійність та досвід, творче ставлення до виконання своїх професійних обов’язків сприяють розбудові й розвитку нашої громади.

Нехай усі життєві негаразди обходять стороною, щира людська вдячність та повага будуть нагородою за вашу нелегку працю, а любов та підтримка ближніх зігрівають серця серед щоденних турбот.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних