A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Привітання селищного голови Олега БЄЛОУСА з Днем працівників сільського господарства

Дата: 20.11.2022 07:06
Кількість переглядів: 270

Фото без опису     

      День працівників сільського господарства щорічно відзначається в Україні у третю неділю листопада. 2022 року цей день припадає на 20 листопада.

      Це професійне свято працівників сільського господарства, підприємств із переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних та обслуговуючих підприємств та організацій агропромислового комплексу, яке було встановлено згідно з Указом Президента №428/93 від 7 жовтня 1993 року. Аграрний сектор України пройшов довгий і тернистий шлях. Ключовою подією в його історії з упевненістю можна назвати глобальну реформу 1990 року. Після неї українське сільське господарство значно піднялося в ефективності і прибутковості. Зараз Україна стабільно входить в рейтинги найкращих виробників зернових культур, поступово збільшуючи оборот.

Шановні працівники сільського господарства! Шановні аграрії!

Вітаю вас із професійним святом – Днем працівників сільського господарства!

       Це свято всіх, хто розумом і руками, серцем і душею, у селі і в місті щодня долучається до важливих аграрних справ. Це свято дбайливих господарів, незалежно від форм власності та господарювання.

       Висловлюю шану і подяку всім, хто з року в рік забезпечує стабільність агропромислового комплексу громади – хліборобам, механізаторам, агрономам, тваринникам, всім, чиє життя невід’ємно пов’язане із сільськогосподарським виробництвом. Навіть у такі важкі для країни часи, ви працюєте, незважаючи ні на що. Ви долаєте всі труднощі та перешкоди, бо на вас лежить величезна відповідальність перед Батьківщиною та народом України. Ви допомагаєте нашим захисникам у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Тому що, тільки разом ми відбудуємо країну і відновимо економіку після нашої перемоги.

       Щиро вдячний вам за любов до землі, терпіння і витримку. Бажаю міцного здоров’я, щастя, добра та наснаги. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість рідним, на благо нашої держави та піднесення добробуту всього українського народу. Нехай завжди буде плідною ваша нелегка праця. Перемоги та миру усім нам!

      Зі святом!

      З повагою селищний голова       Олег БЄЛОУС

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних