A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

12 серпня 2022 року відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Окнянської селищної ради.

Дата: 12.08.2022 21:21
Кількість переглядів: 209

Фото без описуФото без описуФото без опису

12 серпня 2022 року за дорученням селищного голови Олега БЄЛОУСА під головуванням заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Євгенія КОВТУНА відбулося чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на території Окнянської селищної ради.

       На засіданні заслухали Миколу МЕЛЬНИКА - начальника відділу освіти, молоді та спорту, культури та туризму Окнянської селищної ради, який поінформував, що на території Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області функціонує 5 опорних закладів освіти (ліцеїв), 9 філій (гімназій). Всі заклади освіти Окнянської селищної ради забезпечені захисними спорудами цивільного захисту (протирадіаційними укриттями чи найпростішими укриттями), що дає змогу забезпечити захист всіх учасників освітнього процесу на 2022/2023 навчальний рік. На ряду з тим, директорами закладів освіти було проведено загальні збори батьків здобувачів освіти та працівників закладів освіти, метою яких було визначення відсотку осіб, які бажають здобувати освіту в 2022/2023 навчальному розі за очною формою навчання.
       Як показали збори, на території Окнянської селищної ради Подільського району Одеської області 68% батьків виявили бажання, щоб їх діти в 2022/2023 навчальному році навчались за онлайн формою навчання та 32% - виявили бажання навчатись за очною формою. Згідно з цим та з метою забезпечення Конституційних прав та законних інтересів громадян та Закону України «Про повну загальну середню освіту» вирішено забезпечити освітній процес на 2022/2023 навчальний рік в закладах освіти за змішаною формою навчання в усіх закладах освіти, крім  закладу освіти «ТКАЧЕНКІВСЬКИЙ ОПОРНИЙ ЛІЦЕЙ З ДОШКІЛЬНИМ ВІДДІЛЕННЯМ, ПОЧАТКОВОЮ ШКОЛОЮ ТА ГІМНАЗІЄЮ ОКНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ» та філії Гулянська гімназія з дошкільним відділенням та початковою школою «ТКАЧЕНКІВСЬКОГО ОПОРНОГО ЛІЦЕЮ З ДОШКІЛЬНИМ ВІДДІЛЕННЯМ, ПОЧАТКОВОЮ ШКОЛОЮ ТА ГІМНАЗІЄЮ ОКНЯНСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ПОДІЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ». В даних закладах освіти забезпечити освітній процес на 2022/2023 навчальний рік за онлайн формою навчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних