A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Мешканці Окнянської селищної ради! Скошуйте траву біля об'єктів вашої власності!

Дата: 03.05.2022 15:47
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

         У зв’язку зі сприятливими погодними умовами значно прискорилися темпи росту трави. Її скошування – один із елементів комплексної роботи з благоустрою, який необхідний для збереження охайного і впорядкованого зовнішнього вигляду вулиць та дворів. Тому техпрацівники з благоустрою Окнянської селищної ради періодично косять траву на узбіччях доріг, в парках, скверах, на кладовищах. Але охопити увесь об’єм цієї роботи досить важко.

         З метою підтримання порядку, належного санітарного та естетичного стану населених пунктів, звертаємося з проханням до усіх мешканців та власників будинків, керівників організацій, підприємств, установ, ФОП вчасно скошувати траву на своїх земельних ділянках, біля двору і на прилеглій до них територій. Не забувайте, що до цього зобов’язують «Правила благоустрою на території населених пунктів Окнянської селищної ради», затверджені рішенням Окнянської селищної ради від 20.12.2022 № 1126/22-VII, якими передбачено забезпечувати своєчасне скошування трави, бур'янів на прилеглих та закріплених територіях ваших підприємств, установ та організацій.

         При виявленні фактів несвоєчасного покосу трави та знищення шкідливих рослин порушники правил благоустрою притягатимуться до адміністративної відповідальності згідно вимог статті 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Зокрема, цієї статтею передбачені штрафи: для фізичних осіб від 340 до 1360 гривень, для суб'єктів підприємницької діяльності та посадових осіб — від 850 до 1700 гривень.       

         Не забувайте також і про важливість видалення бур’янів та покосу високорослої трави  в місцях поховань рідних та близьких вам людей. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних