A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Онлайн-зустріч селищного голови Олега Бєлоуса та спеціалістів відділу земельних та майнових відносин з викладачами Одеського державного аграрного університету спеціальності "Геодезія та землеустрій"

Дата: 14.12.2021 14:43
Кількість переглядів: 292

           10 грудня 2021 року відбулась робоча онлайн-зустріч селищного голови Олега Бєлоуса та спеціалістів відділу земельних та майнових відносин з викладачами Одеського державного аграрного університету спеціальності "Геодезія та землеустрій",  на якій кандидат економічних наук, доцент Мовчан Т.В. представила презентацію напрямків можливого співробітництва громади з Одеським державним аграрним університетом щодо моніторингових досліджень території, ветеринарного супроводу, лабораторних аналізів широкого спектру технологічного забезпечення переробних процесів, надання консультативних послуг аграрного бізнесу, підвищення кваліфікації різних напрямків  і безкоштовних он-лайн занять для учнів 8-11 класів.

Фото без описуФото без опису

          Старший викладач кафедри землеустрою та кадастру Смоленська Л.І. звернулась  до громади з побажанням наступних подальших зустрічей та підтримкою зв'язку, а також обговорили питання можливості профорієнтаційної роботи з учнями 8-11 класів. Адже вибір професії - це найголовніший чинник того,  як складається подальше життя і як в ньому почуватиме людина чи отримуватиме справжнє задоволення від своєї діяльності. Сподіваємось на плідну співпрацю, взаємопідтримку і дружбу, адже науковий підхід дозволить розвинути агрономічний потенціал громади.

          Велика вдячність викладачам Одеського державного аграрного університету інженерно-економічного факультету спеціальності "Геодезія та землеустрій" старшому викладачу кафедри Смоленській Л.І. та  доценту Мовчан Т.В., які знайшли час і організували цю зустріч, не зважаючи на свою завантаженість.

          Завдяки спілкуванню з професіоналами своє справи спеціалісти відділу дізналися багато цікавої та корисної інформації.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних