A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

ПРИВІТАННЯ З НАГОДИ 90-РІЧЧЯ "ОКНЯНСЬКОГО ВІСНИКА"

Дата: 05.11.2021 08:18
Кількість переглядів: 187

       

        Сьогодні, 5 листопада 2021 року районній газеті «Окнянський вісник» виповнюється 90 років. Заснована вона  була у далекому 1931 році і пройшла довгий час становлення та реформ. Декілька разів змінювалася її назва. Спочатка це була газета «Соціалістичний шлях», від квітня 1938 р. — «Сталінський шлях», від листопада 1956 р. — «Промінь Ілліча», від 1998 р. — «Красноокнянський вісник», від 2016 — «Окнянський вісник».        На разі, головний редактором і директором видання є Валентина Вікторівна Бузика, справедлива, чуйна та шанована всіма людина з добрим серцем.

        Вже стільки років колектив газети інформує жителів громади про всі цікаві новини, вітає ювілярів та іменинників, допомагає порадою, відзначає увагою визначних жителів громади та району і просто живе з нами одним життям.

       Селищний голова Олег Бєлоус та колектив Окнянської селищної ради щиро вітає колектив газети «Окнянський вісник» з такою визначною датою -  90-тою річницею створення друкованого видання.

       Бажаємо вам міцного здоров'я, великого щастя, творчої наснаги, щедрих врожаїв на журналістській ниві, достатку і завжди гарного настрою. Нехай „Окнянський вісник“ завжди буде надійним другом і порадником читачів та має якомога більше своїх шанувальників.

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.