A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Засідання комісії з питань бджільництва, попередження та фіксації фактів масового отруєння бджіл на території Окнянської селищної ради

Дата: 12.03.2021 14:13
Кількість переглядів: 342

      12 березня 2021 року відбулося засідання комісії з питань бджільництва, попередження та фіксації фактів масового отруєння бджіл на території Окнянської селищної ради за головуванням селищного голови Олега Бєлоуса.

       Доповідали: Король Катерина Валеріївна - провідний лікар-епізоотолог Окнянської районної лікарні ветеринарної медицини в Окнянському районі про бджільництво, Соколовський Микола Володимирович, в.о. начальника Окнянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області - щодо дотримання законодавства про бджільництво та Левицький Михайло Антонович - провідний спеціаліст Управління фітосанітарної безпеки, контролю у сфері насінництва та розсадництва Головного управління Держпродспоживслужби в Одеській області щодо безпеки бджіл при застосуванні пестицидів та агрохімікатів.

     

Комісія з питань бджільництва, попередження та фіксації фактів масового отруєння бджіл просить, для кращої координації діяльності, пов’язаної із бджільництвом, узгодження спільних дій щодо застосування пестицидів та агрохімікатів, уважно слідкувати за повідомленнями на офіційному сайті Окнянської селищної ради http://oknyanska.gromada.org.ua/, на офіційній сторінці у соціальній мережі Фейсбук

https://www.facebook.com/474975329357352

та повідомленнями на сторінках районної газети!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.