A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Шановні громадяни та платники податків всіх форм власності Окнянського району!

Дата: 27.12.2019 14:31
Кількість переглядів: 332

Картинки по запросу картинки увага

Подільське управління ГУ ДПС в Одеській області ( Окнянська ДПІ) повідомляє, що з метою виконання листа ГУ ДКСУ в Одеській області № 06-08/04-06/6916 від 19.12.2019 року та вимог статті 56 Бюджетного кодексу України, частини другої статті 6 Закону України ‘’Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні ’’ та у зв’язку із запровадженням з 01 січня 2020 року Плану рахунків бухгалтерського обліку в державному секторі,затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 31.12.2013 р №1203 здійснено заміну діючих рахунків на нові для зарахування надходжень до державного та місцевих бюджетів відкритих на балансі Державної казначейської служби України.

Перехід на нові реквізити рахунків при обслуговуванні бюджетів за доходами буде здійснено Казначейством з 01 січня 2020 року.

З 01 січня 2020 року починають діяти нові рахунки для сплати податків і зборів, які будуть відкриті Державною казначейською службою України.

Починаючи з 01.01.2020 року кошти, які сплачуються платниками податків на рахунки за старими реквізитами ( що діяли до 31.12.2019 року), не зараховуються до бюджетів, а повертаються платникам як нез’ясовані надходження та платежі.

З метою належної та своєчасної сплати податків та зборів, упередження виникнення у платників податків податкового боргу, недопущення втрат бюджетів та мінімізації нез’ясованих надходжень, платникам необхідно у розрахункових документах заповнювати реквізити виключно нових рахунків.

Інформація про реквізити нових рахунків буде розміщена на субсайті територіальних органів ДПС в Одеській області в розділі «Бюджетні рахунки».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних