A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

До уваги громадян!

Дата: 03.07.2019 17:04
Кількість переглядів: 488

        Окнянська селищна рада, відповідно до закону України «Про доступ до публічної інформації», надає для ознайомлення проект рішення «Про внесення змін і доповнень до рішення Окнянської селищної ради від 12.06.2019 № 730/14-VII «Про затвердження тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення для абонентів КП «Красноокнянський Комунальник» смт Окни»

???°???????????? ???? ?·?°?????????? ???°???????????? ???? ?????°????

ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

Про внесення змін і доповнень до рішення Окнянської

селищної ради від 12.06.2019 № 730/14-VII «Про

затвердження тарифів на послуги централізованого

водопостачання та водовідведення для абонентів КП

«Красноокнянський Комунальник» смт Окни»

 

У зв’язку зі зміною запровадження тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення, відповідно до формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги (зі змінами)», Закону України від 16.07.2015 № 626-VIII «Про внесення змін до деяких законів України у сфері комунальних послуг», Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності», затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 № 130, керуючись п.п.2 п. «а» ст. 28, ст. 29, 30, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Окнянська селищна рада

 

ВИРІШИЛА:

 

1. Внести до рішення Окнянської селищної ради від 12.06.2019 № 730/14-VII «Про затвердження тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення для абонентів КП «Красноокнянський Комунальник» смт Окни» такі зміни і доповнення:

1.1. У назві виключити слова «смт Окни».

1.2. У пункті 1 виключити наступні цифри і слова «з 01.06.2019 року».

1.3. Пункт 2 виключити і викласти в такій редакції: «Зазначені у даному рішенні тарифи на послуги, які надає КП «Красноокнянський Комунальник», запровадити з 01 серпня 2019 року».

1.4. У пункті 3 цифри і слова «20 грудня 2017 року № 274-VII «Про встановлення тарифів на центральне водопостачання та водовідведення» замінити цифрами і словами «9 липня 2015 року № 641-VI «Про корегування тарифів на послуги водопостачання та норм споживання води на 2015 рік».

1.5. Пункт 4 виключити і викласти в такій редакції: КП «Красноокнянський Комунальник» (Бесараба В.В.):

1.6. До пункту 4 додати підпункти 4.1., 4.2., 4.3., 4.4. та викласти в такій редакції:

«4.1. Повідомити споживачів послуг через засоби масової інформації про зміну тарифів у 5-ти денний термін. 

4.2. Провести перерахунок по сплаті абонентами за послуги водопостачання (з моменту введення в дію підвищених тарифів) та компенсувати, в подальшому, за рахунок сплати послуг (з набрання чинності рішення Одеського окружного адміністративного суду від 14.03.2019 про визнання протиправним та скасування Окнянської селищної ради від «20 грудня 2017 року № 274-VII «Про коригування тарифів на центральне водопостачання та водовідведення»).

4.3. Укласти із споживачами договори (зміни до договорів) на надання послуг з водопостачання та водовідведення.

4.4. У разі ненадання послуг або надання їх не в повному обсязі проводити перерахунки згідно умов договору зі споживачами про надання послуг з водопостачання та водовідведення.»

1.7. Пункт 5 виключити і викласти в такій редакції: «Доручити секретарю Окнянської селищної ради (Артьомова О. Л.) здійснити оприлюднення цього рішення в офіційному друкованому виданні - місцевій газеті «Окнянський вісник» та на офіційному сайті селищної ради веб-сайті в мережі Інтернет.»

1.8. Зміст пункту 6 перенести до пункту 8, який додати.

1.9. Пункт 6 викласти в такій редакції: «Це рішення набирає чинності з моменту його прийняття селищною радою та підписанням його головою, і діє протягом встановлення чи затвердження нових тарифів на послугиз централізованого водопостачання та водовідведення.»

1.10. Додати пункт 7 виклавши в такій редакції: «Організацію виконання цього рішення покласти на заступника селищного голови (Бігунець С. М.) та начальника відділу житлово-комунального господарства та благоустрою (Комарницька Т. С.).

 

Селищний голова                                                                      О.С.Бєлоус


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних