A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

Адміністративна комісія

Дата: 15.05.2019 10:16
Кількість переглядів: 321

14 травня 2019 року відбулося засідання адміністративної комісії селищної ради під головуванням заступника голови селищної ради Бігунця С. М. Керуючись ст.180 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» та за результатами розгляду адміністративних матеріалів, комісією винесено постанову про накладання штрафу правопорушнику, а саме: Особа №1 - 102 грн.
Якщо Ви стали свідком порушень Правил благоустрою територій населених пунктів селищної ради, не залишайтесь байдужими, телефонуйте до селищної ради за номером телефону 2-10-53 або надсилайте світлини, на яких Ви зафіксували правопорушника та правопорушення на електронну адресу відділу житлово-комунального господарства та благоустрою селищної ради oknu.viddil-hcs.gs@ukr.net (АНОНІМНІСТЬ ГАРАНТУЄМО).
Нагадуємо, що відповідно до статті 152 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів — тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від двадцяти до восьмидесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 – 1360 грн.) і на посадових осіб, громадян — суб’єктів підприємницької діяльності — від п’ятидесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян ( 850- 1700 грн.).

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 2 ???µ?»?????µ???°, ?»?????? ??????????, ???????», ?????????????°??, ???????? ?? ?? ???????µ???µ??????

???° ???°???????? ???·???±???°?¶?µ?????? ?????¶?µ?? ???°????????????????: 1 ???µ?»?????µ??, ??????????, ???????» ?? ?? ???????µ???µ??????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних