A A A K K K
для людей із порушенням зору
Окнянська громада
Одеська область, Подільський район

До відома жителів громади!

Дата: 01.02.2019 11:02
Кількість переглядів: 500

Повідомляємо, що рішенням сесії Окнянської селищної ради ОТГ прийнято бюджет селищної ради на 2019 рік.

???µ?? ?????????°?????? ????????.

Обсяг доходів загального фонду бюджету затверджено у сумі 121447,3 тис. грн. До селищного бюджету у 2019 році заплановано надходження коштів з державного бюджету, які в повному обсязі будуть перераховані до районного , в т.ч.
- освітня субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам – 37630,9 тис.грн.;
- медична субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам – 10388,4 тис.грн.;
- дотація з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків на утримання закладів освіти та охорони здоров’я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету – 6504,00 тис.грн.
За рахунок коштів селищного бюджету утримуватимуться апарат управління селищної ради ОТГ, дошкільні заклади освіти, будинки культури та клуби, благоустрій населених пунктів. Заробітна плата та оплата за використані енергоносії забезпечено стовідсотково. В 2019 буде проводитись ремонт башен та водопровідних мереж, вуличне освітлення по населеним пунктам громади, роботи по ремонту та покращенню стану доріг, благоустрою сіл.
У бюджеті селищної ради ОТГ передбачено передачу коштів до Окнянського районного бюджету на утримання об’єктів спільного користування в сумі 30 615,9 тис.грн.: 
- по соціальному захисту окремих категорій громадян, а саме: на надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю, дітям з інвалідністю, хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги – 145,2 тис.грн.; 
- надання пільг населенню на оплату послуг зв’язку – 30,0 тис.грн.; 
- фінансування видатків по утриманню підопічних на дому – 415,0 тис.грн.;
- фінансування видатків по утриманню підопічних в стаціонарі – 931,2 тис.грн.; 
- підвіз школярів до місця навчання і назад – 922,0 тис.грн.; 
- програми в галузі „Охорона здоров»я” – 1334,4 тис.грн.;
- програми в галузі „Фізична культура” – 279,0 тис.грн.;
- оплата комунальних послуг закладів охорони здоров’я та освіти – 6209,7 тис.грн.; 
- утримання освітніх закладів, які функціонують на території громади (заробітна плата непедагогічного персоналу, оплата енергоносіїв, придбання продуктів харчування та поточне утримання) – 14483,7 тис.грн.;
- утримання д/з «Сонечко» - 5865,7 тис.грн. 
Також затверджено програми, а саме: «Милосердя в дії на 2019-2020 роки» в обсязі 600,0 тис. грн. (надання цільової адресної допомоги малозабезпеченим верствам населення громади, які гостро потребують допомоги), Програма комплексних заходів підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей на 2019-2020 роки - 200 тис.грн., Програма фінансової підтримки комунальної установи «Окнянська центральна районна лікарня» на 2019 рік, Програма цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Окнянської селищної ради об»єднаної територіальної громади на 2019-2021 роки, Програма «Безпечна Окнянщина», Програма розвитку фізичної культури і спорту на 2019-2020 роки, Програма фінансової підтримки та розвитку Окнянського Центру первинної медико-санітарної допомоги на 2019 рік, Програма підвищення престижу сільської медицини на 2019 рік. 
Зобов’язання січня 2019 року перед районним бюджетом Окнянська селищна рада ОТГ виконала в повному обсязі. Стовідсотково перераховані кошти субвенції на утримання об’єктів спільного користування ( платіжне доручення датовано 23.01.2019), освітньої та медичної субвенцій ( платіжні доручення датовано 24.01.2019), додаткової дотації (платіжне доручення датовано 30.01.2019).
Додатково інформуємо, що у другому півріччі 2018 року спільними зусиллями керівництва громади, депутатів Окнянської селищної ради ОТГ VII скликання та жителів громади проведено наступні роботи: поточний ремонт приміщення друкарні та заміна вікон і дверей – 527,7 тис.грн., вуличне освітлення вулиць Виноградна, Горького, Комарова, Миколи Хвильового, Першотравнева, 8 Березня, Лесі Українки, Ювілейна, с. Флора на загальну суму 358,2 тис.грн., капітальний ремонт дороги по вул. Європейська – 616,3 тис.грн., поточний ремонт дороги по вул. Комарова – 243,5 тис.грн.
Роботи в даному напрямку триватимуть і надалі. Залучатимуться кошти державного та обласного бюджетів для співфінансування об’єктів Окнянської ОТГ. Запевняємо, що додамо максимум зусиль для покращення соціально-економічного розвитку територій нашої громади. Надіємось на Ваше порозуміння та співпрацю. Лише разом ми зможемо покращити рівень розвитку нашої громади.


Селищний голова Бєлоус О.С.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних